Ez mennyire jellemző az ingatlanosokra?
Nagyon kedves ingatlanos hölgy megbeszélt időpontra kijön, körbefotózza a házat kívül, belül, árat megbeszéljük, e-mailen küldjem az egyéb hiányzó adatokat, majd szépen eltűnik, mint az aranyóra...
Mailra nem válaszol, a munkahelyéről se tudják felhívni, nem veszi fel a telefont.
Ez az egy ingatlanos cég van a környéken, jópár ember dolgozik náluk, én meg pont egy ilyet fogok ki. :(
(facén megtaláltam, ott meg percenként posztol ki valami marhaságot)
#10, pontosan ez lesz, még várok pár napot, figyelem a hirdetéseket, felteszi-e?
Bár ezek után felesleges lesz hirdetnie, mert valószínű nem fog foglalkozni vele, ellenben ha én eladom a házat, képes lesz beperelni a szerződés miatt, hogy jár neki a jutalék.
Amúgy Duna House 290+fa járna nekik, ha eladnák, ha én eladom, akkor ennek a fele....a nagy semmiért, jó vicc.
Ha te adod el, a fele azért jár a DH-nak mert kizárólagost kötöttél, amikor csak a DH adhatja el, még te sem.
Nem kizárólagost kellett volna kötni. Akkor te is eladhatod, meg másik öt ingatlanos is akár.
Köszi.
Legközelebb fix, hogy átolvasom mind azt a 80 oldalt, amit alá kell írnom.
Remélem lehet olyat, hogy visszavonom a megbízást, mert időközben kiderült, nem vagyok megelégedve a munkájukkal.
De jogilag miért nem lehetne?
"De jogilag miért nem lehetne?"
Mert aláírtad.
57%, ki írta, hogy túláraztam?
Eddig 2 ingatlanos adott el házat nekem, mert volt ügyfélköre.
Én is hirdettem előtte, és nem nagyon jelentkeztek.
Hát ezért.
Igen, aláírtam, csak épp szóban nem említett semmit. Erre van 3 tanu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!