Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ez mennyire jellemző az...

Ez mennyire jellemző az ingatlanosokra?

Figyelt kérdés

Nagyon kedves ingatlanos hölgy megbeszélt időpontra kijön, körbefotózza a házat kívül, belül, árat megbeszéljük, e-mailen küldjem az egyéb hiányzó adatokat, majd szépen eltűnik, mint az aranyóra...

Mailra nem válaszol, a munkahelyéről se tudják felhívni, nem veszi fel a telefont.

Ez az egy ingatlanos cég van a környéken, jópár ember dolgozik náluk, én meg pont egy ilyet fogok ki. :(

(facén megtaláltam, ott meg percenként posztol ki valami marhaságot)

2018. ápr. 14. 01:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Utolsó: OKJ Ingatlanközvetítő és értékbecslő elvégzése kell hozzá, különben sem vállalkozóit nem válthatsz ki, sem lajstromba nem vesznek, és másképp nem csinálhatod törvényesen, különben egy ellenőrzéskor furcsa meglepetésekben lehet részed.
2018. ápr. 15. 18:21
 12/19 A kérdező kommentje:

#10, pontosan ez lesz, még várok pár napot, figyelem a hirdetéseket, felteszi-e?

Bár ezek után felesleges lesz hirdetnie, mert valószínű nem fog foglalkozni vele, ellenben ha én eladom a házat, képes lesz beperelni a szerződés miatt, hogy jár neki a jutalék.

Amúgy Duna House 290+fa járna nekik, ha eladnák, ha én eladom, akkor ennek a fele....a nagy semmiért, jó vicc.

2018. ápr. 16. 05:35
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha te adod el, a fele azért jár a DH-nak mert kizárólagost kötöttél, amikor csak a DH adhatja el, még te sem.

Nem kizárólagost kellett volna kötni. Akkor te is eladhatod, meg másik öt ingatlanos is akár.

2018. ápr. 18. 02:45
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszi.

Legközelebb fix, hogy átolvasom mind azt a 80 oldalt, amit alá kell írnom.

Remélem lehet olyat, hogy visszavonom a megbízást, mert időközben kiderült, nem vagyok megelégedve a munkájukkal.

De jogilag miért nem lehetne?

2018. ápr. 18. 04:52
 15/19 anonim ***** válasza:

"De jogilag miért nem lehetne?"

Mert aláírtad.

2018. ápr. 18. 06:06
 16/19 anonim ***** válasza:
89%
Kell nektek eladóknak ingatlanosra bízni... nem kéne talán túlárazni, és akkor elvinnék hamar a házat / lakást.
2018. ápr. 18. 06:40
 17/19 A kérdező kommentje:

57%, ki írta, hogy túláraztam?

Eddig 2 ingatlanos adott el házat nekem, mert volt ügyfélköre.

Én is hirdettem előtte, és nem nagyon jelentkeztek.

Hát ezért.

Igen, aláírtam, csak épp szóban nem említett semmit. Erre van 3 tanu.

2018. ápr. 18. 09:52
 18/19 A kérdező kommentje:
amúgy a szerződés nem érvényes, mert jópár rész hiányzik belőle.
2018. ápr. 18. 09:55
 19/19 anonim ***** válasza:

Te ennyire bugyuta vagy?

:-D

2018. júl. 20. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!