Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ez mennyire jellemző az...

Ez mennyire jellemző az ingatlanosokra?

Figyelt kérdés

Nagyon kedves ingatlanos hölgy megbeszélt időpontra kijön, körbefotózza a házat kívül, belül, árat megbeszéljük, e-mailen küldjem az egyéb hiányzó adatokat, majd szépen eltűnik, mint az aranyóra...

Mailra nem válaszol, a munkahelyéről se tudják felhívni, nem veszi fel a telefont.

Ez az egy ingatlanos cég van a környéken, jópár ember dolgozik náluk, én meg pont egy ilyet fogok ki. :(

(facén megtaláltam, ott meg percenként posztol ki valami marhaságot)

2018. ápr. 14. 01:35
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Olyan árat adtam meg a háznak, amiket kb náluk láttam, amiket hirdetnek, illetve még annál is olcsóbban, mert gyorsan eladnám.
2018. ápr. 14. 01:37
 2/19 anonim ***** válasza:
57%

Akitől vettem a házat, nála is csak felmért az ingattlanos, aztán kitette jófogásra a hírdetést, én felhívtam, ő megadta a tulaj számát, innentől kezdve minden a tulaj dolga volt... neki kellett megmutatni a házat (800km kellett utaznia hozzá)

Aztán a teljes adádvételben ő csinált mindent... majd a végén az ingatlanos lobogtatta a szerződését, hogy mégis hol a jutalékja?...

Ez már 2 éve volt, ha jól tudom még mindig pereskednek.

2018. ápr. 14. 07:12
 3/19 anonim ***** válasza:
35%
jellemző, ő már megtette a magáét ha meg neked sikerül eladni majd kéri a részét
2018. ápr. 14. 10:31
 4/19 Estádio de Felchút ***** válasza:
74%

Ugye NEM kizárólagos szerződést kötöttél vele?!

Egyébként vegyes a szakma, sajnos ilyen is van... de nem ez a jellemző.

Keresgélj a blogon:

[link]

2018. ápr. 14. 12:18
 5/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de, sajnos kizárólagost.

Bár ez nem fog visszariasztani, ha még egy darabig nem tudom elérni, hogy bemegyek az irodájukba, és előveszem a főnököt is.

Érékelve vannak az ingatlanosok az oldalukon, persze, hogy mindenki szép, és jó, és tökéletes. Lehet, ha én értékelném valamelyiket, eltűnne egyből az értékelésem.

2018. ápr. 14. 14:42
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólagos szerződést nem szerencsés kötni. Én nem kizárólagost kötöttem egy ingatlanossal, az egyik lakást két hét alatt, a másikat 10 nap alatt adta el úgy, hogy én előtte két hónapig hirdettem, és senkinek nem kellett. Mindent ő intézett, odaadtam a kulcsokat, akkor vitt vevőt, amikor akart. Engem azért hívott, hogy mikor menjek az ügyvédhez aláírni a szerződést. Megkaptam a pénzt, kifizettem az ingatlanost, aztán ment mindenki a saját útjára.
2018. ápr. 14. 14:48
 7/19 anonim ***** válasza:
86%
Nekem eddig semmi jó tapasztalatom nincs az ingatlanosokkal kapcsolatban... Túláraznak, nem válaszolnak semmire telefont alig akarják felvenni. Házat csak bizonyos díj megfizetétét követően akarják megmutatni stb. stb. stb...
2018. ápr. 14. 16:09
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólagos szerződés... Basszus, nem szabadott volna megkötnöd, hacsak nem sietsz az eladással. De még akkor sem...
2018. ápr. 14. 16:12
 9/19 A kérdező kommentje:

Hát tényleg nagyon nagy szórás van az ingatlanosok között, az előző házat egy nagyon normális, idős nő adta el nekem, még segített is a költözködésben, pakolásban.

Ez a mostani meg....egyre jobban húzom fel magam rajta, most van tavasz, és kellene pörögni, meg mozgolódni a témában.

2018. ápr. 14. 16:24
 10/19 anonim ***** válasza:

Én bemennék az ingatlan irodába, ha egy-két héten belül nem történne semmi, nem jelenne meg a hirdetés sehol és nem jelentkezne senki, majd kiverném a hisztit, hogy ezért nem vagyok hajlandó fizetni és ha a szerződés lehetővé teszi, akkor felbontanám.

Nekem vegyes tapasztalataim vannak az ingatlanosokkal. Sajnálatos, hogy a mai világban szinte semmilyen végzettség nem kell ehhez a szakmához.

2018. ápr. 15. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!