Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ha van egy lakatlan telek,...

Mm001 kérdése:

Ha van egy lakatlan telek, ami nem is eladó mert a kutya se vette meg x év alatt, akkor azt hogy lehet megszerezni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a folyamatra, hogy hogyan lesz az enyém, meg hogy mennyibe kerülne, mert az állam már azzal is nyer hogyha fizetem a vizet meg az áramot, szóval csak nem kérnek érte milliókat.
2018. márc. 27. 22:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, te kevered a fogalmakat,lakatlan telek nem létezik, csak lakatlan ház.

Ezért is kérdeztem a nem tudom hányadik kérdésemben, hogy telek vagy ház?

Egyébként nekem tökmindegy hidd el, de ha tovább akarsz lépni, akkor nem mindegy, hogy telekről, vagy lakóingatlanról fogsz informálódni.

2018. márc. 28. 14:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Má' ne haragudj, de honnan veszed, hogy állami kézben van a telek? Vagy ha nem abban, akkor mi köze van az egészhez az államnak? :D

Szépen lekéred a tulajdoni lapot, felkeresed a rajta található tulajdonost, ha eléred akkor rákérdezhetsz, hogy eladja-e neked, ha nem, akkor meg úgy jártál.

2018. márc. 28. 15:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha van ügyfélkapud, akkor azt hiszem, évente kettőt lekérhetsz ingyen, szóval ott érdemes próbálkozni.
2018. márc. 28. 15:18
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

#13 +1

De kérem, olvastad a hozzászólásomat? Nem véletlen nem veszik meg. Valami van vele, más nem sokért adja, vagy valamilyen jog van rajta.

2018. márc. 28. 16:00
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi a gond a "lakatlan telek" kifejezéssel, de akkor telek+lakatlan ház, ha így jobb. Épp ez az hogy nem tudom milyen kézben van, ha állami kézben, akkor így jön ide az állam, ha magántulajdon akkor nyilván sehogy. Köszi a válaszokat! :)
2018. márc. 28. 16:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azért nem vették meg x év alatt, mert ne meladó, nem akara eladni a tulajdonos. Nem kötelező. Kényszereladás nem létezik.
2018. márc. 29. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!