Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Bakonyi ház megvétele?

Bakonyi ház megvétele?

Figyelt kérdés
Találtam egy kis bakonyi faluban, Zirchez közel egy házikót, 5 millióért, amit nyaranta használnék, jövedelmem van, de szerencsére otthon élek szüleimmel. Érdemes erre hitelt felvenni? Az asztmám miatt is találnám én jó ötletnek. 21/f
2018. márc. 27. 00:09
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Viszont 21 évesen még biztosan nem vennék sajátot, főleg nem eladhatatlan helyen családi házat, ki tudja még merre sodor az élet, mit csinálsz suli után és hol?...

Fősulis koromban azt hittem felköltözök a várodba és megváltom a világot, aztán cdak csak bejártam európát azt utóbbi 12 évben.

2018. márc. 28. 12:38
 32/34 A kérdező kommentje:
Nem veszem meg, inkább valami kis telek után nézek, arra meg egy jó kis faházat, vagy lakókocsit rakni. Tényleg hülyeség lenne egy lakóház, ha az év nagy részében nem is lenne használva. A vályog meg sajnos elég kényes, törődni kell vele. Ehhez mit szóltok?
2018. ápr. 3. 02:19
 33/34 anonim ***** válasza:
Biztonságos környéken a közelben zártkert. Itt meg a biztonsággal van a probléma, nyilván a többiek tudnak ajánlani jó helyet. De akkor azt a közelben kéne, mert továbbra is fennáll a fűnyírás veszélye. Sajnos, ilyen a világ :(.
2018. ápr. 3. 14:59
 34/34 anonim ***** válasza:

És ahhoz mit szólnál, ha azt mondanám, hogy egyelőre ne vegyél semmi!

Végezd el az iskolát, ha ez idő alatt szeretnél kikapcsolódni és pihenni, akkor az ország leggyönyörűbb helyein tudsz kivenni akár már 2500-4000 között faházat, kulcsosházat, panzióban szobát, vagy ha lényeztetésre vágysz, lehet wellnessezni, bár az valamivel drágább.

Járd így be az országot, ismerd meg és majd a diploma után, amikor már tudod, hogy "mi leszel, ha nagy leszel",

veszel valamit, ott, ahol időközben megszerettél.

Én tuti, hogy suli mellett nem kötelezném el magam egy helyre, amikor még nem tudom merre visz az utam.

2018. ápr. 3. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!