Bakonyi ház megvétele?
Viszont 21 évesen még biztosan nem vennék sajátot, főleg nem eladhatatlan helyen családi házat, ki tudja még merre sodor az élet, mit csinálsz suli után és hol?...
Fősulis koromban azt hittem felköltözök a várodba és megváltom a világot, aztán cdak csak bejártam európát azt utóbbi 12 évben.
És ahhoz mit szólnál, ha azt mondanám, hogy egyelőre ne vegyél semmi!
Végezd el az iskolát, ha ez idő alatt szeretnél kikapcsolódni és pihenni, akkor az ország leggyönyörűbb helyein tudsz kivenni akár már 2500-4000 között faházat, kulcsosházat, panzióban szobát, vagy ha lényeztetésre vágysz, lehet wellnessezni, bár az valamivel drágább.
Járd így be az országot, ismerd meg és majd a diploma után, amikor már tudod, hogy "mi leszel, ha nagy leszel",
veszel valamit, ott, ahol időközben megszerettél.
Én tuti, hogy suli mellett nem kötelezném el magam egy helyre, amikor még nem tudom merre visz az utam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!