Pécs milyen város?
Megéri odaköltözni munkavállalás szempontjából?
Milyen a város közbiztonsága? Jó munkalehetőségek vannak? A fizetések milyenek? Kisebbségből sok van? A közhangulat jó?
Pécs közbiztonságra elfogadható de este nem szívesen mennék ki. Munkalehetőség kevés van szerintem mivel itt sok iskola sok ember van merítést lehetőség nehéz bekerülni jó munkahelyre.
Baranya megyében szerintem a kisebbség nagy számban van jelen de ezzel nem lenne baj ha nem a dolgozni nem akaró kisebbség lenne jelen. Közhangulat elfogadható.
Én innen menekülnék kezd a város haldokolni csak a sok iskola tartja fenn a hírnevét. Igen halott város!
Nézzünk a tényeket, a város attól lett ekkora, amekkora, mert arra készültünk, hogy az orosz tankok elindulnak nyugatra, ahhoz meg kellett a pécsi szén. Az uránról ne is beszéljünk. Meg voltak még ilyen-olyan ipari létesítmények. Ezek mind az enyészeté lettek. Az egyetemek meg nem igényelnek annyi tanárt és takarítónőt, amennyi bányász annak idején kellett.
A turizmus és a kultúra csak szlogenek ebben az országban, amellett Pécsnek, bár szép, semmi mellbevágó természeti értéke nincs, sosem lesz olyan vonzereje mint Velencének például.
ha már csak az M6-ot nézzük, az már egy jelzés, az M6-ra ne kanyarodjon rá az, aki fél a magánytól. A szocializmusban meg a hatoson gyakorlatilag Pécsig nem lehetett előzni, annyi teherautó ment.
Én mondjuk nagyon sajnálom, mert befolyásolható koromat Pécsett éltem.
Ezeket csak azért írtam, hogy írhassam, egy reménytelen kutyatejváladék volt, aki lepontozott tömör véleményem miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!