Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A rosszabb kerületekben éri...

A rosszabb kerületekben éri meg vásárolni, amíg nem csökken az ingatlanok ára?

Figyelt kérdés
Ott jó állapotú lakást is lehet venni megfizethető áron, és jó környéken. Minden kerületnek van nagyon kellemes és biztonságos része.
2018. márc. 12. 17:26
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Nekem kertesház a vágyam és Budapesten kívül, sőt, Budapesttől jó messze, például Győr-Moson-Sopron megyében. Esetleg külföldön.

Buda is néhol zsúfolt.

Amúgy alapvetően a pesti oldalon én is azt érzem, hogy vagy zsúfolt, vagy messze van minden.

A budai oldal meg néhol elhanyagolt, például a munkahelyem környéke szerintem hétről-hétre egyre "nyóckeresebb", bár már az elején se a legpatinásabb környék volt.

Amúgy az Újhegyi lakótelep lehet jó, vagy Csepel. Esetleg XVIII, XIX. Ár-érték arányban, még jó/elviselhető közlekedéssel és infrastruktúrával.

2018. márc. 13. 20:48
 22/24 anonim ***** válasza:

Csepelről tudok nyilatkozni, mert elég gyakran megfordulok ott és éltem is ott egy kicsit.

Én szerettem, de sokan szídják. Az tény, hogy meg kell nézni a közös helyiségeket és nem árt ha panelprogramos már az épület, illetve közel van valami tömegközlekedési lehetőség.

Én a 10.-en laktam egy köpésre a hévtől. Energetikai szempontból brutál rossz volt, átfújt a lakáson a szél még úgy is, hogy csak egy oldalon volt ablak. Komplett felújítás kellett volna a lakásban, a lépcsőházra is ráfért volna némi tatarozás, a lakóközösség borzasztó volt, panelprogram sehol. Ennek ellenére is szerettem ott lakni, de biztos én vagyok kettyós... :D

Ár-érték arányban szerintem jó. Annyi, hogy tudomásul kell venni, hogy nem gazdag negyedbe költözik az ember, tehát igenis találkozik "lepattantabb népekkel" nap mint nap.

Viszont az az észrevételem, hogy jelentősen drágul a környék. Nyilván az emberek elkezdték az olcsóbbat keresni, ami felnyomja az árakat ott is.

2018. márc. 14. 08:48
 23/24 A kérdező kommentje:

"Nyilván az emberek elkezdték az olcsóbbat keresni, ami felnyomja az árakat ott is."

Öööö igen. :(

2018. márc. 14. 08:54
 24/24 anonim válasza:
100%

XVIII. kerület Havanna lakótelepen vettem ingatlant, sokan még itt gyk-n is lebeszéltek a régen rossz hírű lakótelepről hogy mai is cigány/roma hordák bandáznak arra fele,én nem láttam arra barna bőrű horda söpredékeket, vagy putris cigány terhes asszonyok kölykeikkel. Azóta mióta be van kamerázva nincs nagy cigánykodás.

Aránylag jó környék.

2018. márc. 15. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!