A József Attila lakótelepen miért vannak ennyire lent az árak?
Jó, persze amúgy ennek örülni kell.
Sok, átlagos, 50-60 nm lakás van 20 millió körül, máshol simán 30-at is elkérnek, akár lift nélküli, konvis lakásokért is.
Pedig nemcsak panel van / nemcsak paneleket láttam.
Nem ez Bp egyik legjobb lakótelepe kitűnő adottságokkal?
Jó, egyszer eléri a metrófelújítás, de...
Egyébként én magam is visszaolvastam, és az alapján baromi jó hely.
Mondjuk ha egyszerűen az anyagok rosszabb minőségűek, amikből a házak vannak, ez végülis indokolhatja az alacsonyabb árakat. :(
Csak kérem ne budázzunk, így ebben a formában nem igaz és sértő is.
Az egyik ok, ami már ki lett vesézve, hogy az egyik legrégebbi lakótelep, annak minden műszaki problémájával.
A másik ok, hogy a IX. kerületben van, amit az emberek a keresőkben automatikusan kizárnak, mert már rosszabb híre van mint a VIII-nak.
Én, ha már lakótelepben gondolkoznék a pesti oldalon, akkor a Lakatos lakótelepet mondanám, abból is inkább a téglaépítésű 4 emeleteseket. Igaz, azokban nincs lift.
Minden kritériumoddal rendelkezik, virágos, fás, rendezett, csendes, nem látni be egymás szájába, talán még kocognak is ott.:)
Rengeteg jó lakótelepi rész van a pesti oldalon.
;)
Most nem költözés, tényleg csak érdeklődés volt a kérdés célja.
A IX. kerületnek tényleg rossz a híre, ez igaz mondjuk.
Egész kerületeket néznek le, holott nem is ismerik.
A lift hiánya nálam amúgy kizáró ok lenne.
Nagybevásárlás, egyéb cipekedés, babakocsi, lábtörés, betegség, idős rokon.
Érthetőek a szempontjaid, ezért keresek én csak földszintest, hogy a liftet kizárhassam, mint feltételt, de nem mindegy, hogy milyen az a földszint.
Ez nagyon tetszik, de ez is magasföldszint, 10 lépcsővel.
Viszont tágas, világos, nagy konyhával (ablakos), nagy erkéllyel, kellemes kilátással.
(Igaz, most a családi házban ahol lakom is 12 lépcsőn kell felmenni.)
Lehagytam neked a lényeget!
Én mozgáskorlátozott vagyok, ezért is kell a földszint.:(
És ezért nem jó már a lépcsős családi ház, meg ott a sok munka.
Amit küldtem linket, az azért lenne jó nekünk, mert különneműek a gyerekek, mindegyiknek lenne szobája, nekünk is háló plusz egy nappali.
Mondjuk ez az én egyéni szoc. problémám, sajnos az a lakás sem földszintes és ilyen méretben, ennyi pénzért nagyon nehezen fogunk találni.
Hát az más! :(
A mi házunk sem akadálymentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!