A József Attila lakótelepen miért vannak ennyire lent az árak?
Jó, persze amúgy ennek örülni kell.
Sok, átlagos, 50-60 nm lakás van 20 millió körül, máshol simán 30-at is elkérnek, akár lift nélküli, konvis lakásokért is.
Pedig nemcsak panel van / nemcsak paneleket láttam.
Nem ez Bp egyik legjobb lakótelepe kitűnő adottságokkal?
Jó, egyszer eléri a metrófelújítás, de...
Amit ismerek budaiak, minimum egy szintben vagy a JA, ha nem ezerszer jobb.
Zöld, virágos, kedves, családokkal, kocogó emberekkel. Tiszta.
Egyik legleprább lakótelep, jellemzően kis belmagasságú és iszonyatosan lelakott állapotú lakásokkal.
Az épületek közművezetékei öregek, rossz minőségűek.
Az a lakótelep a hagyományos építési módról paneles építési módra átállás időszakában készült, még kisérleteztek az anyagokkal, eljárásokkal.
Engem pl a kis belmagasság nem zavar, a közművezetékek pedig elöregednek sajnos.
A lakás is lelakott lesz, sejtésem szerint egy-egy nem kifejezetten menő, de mégis túlértékelt és semmiben se extrajó budai konvis lakótelepi lakásnál is.
Bár ha alapvetően sajnos rossz minőségű anyagokból épült a JA ltp az szomorú, rettentő hangulatos, zöld, nincsenek egymás szájában a házak, jó a közbiztonsága (ahol nekem pl a kocsifeltörés, -lopás, lakásbetörés is számít, nemcsak a romák látványa).
Sok ismerősöm lakik amúgy ott.
Annyira virágos amúgy, hogy nem mindennapi ez. A tisztasága se.
Mi a gond vele? Már nem a lakásokkal, hanem a környékkel.
Amúgy jelen esetben ez most csak kíváncsiság.
A lakásállapotokról szóló cikket nem tudtam megnyitni, szerintem rájöttem, hogy kellene, de mégis bénázok még nomeg telefonról vagyok.
Maga a környék tényleg érdekelne, meg ha valaki később rátalál erre a kérdésre, neki segítség is lehetne.
Meg Buda miért lenne jobb? Egy budafoki, óbudai, albertfalvi, kelenföldi lakótelep miben jobb? Itt se csak panel lakótelepek vannak ugye.
Jó, Gazdagrét hegy, szép a kilátás és az a környék tényleg "tisztább", a 12. kerület, Hegyvidék - hegyvidék (túl találó a neve a kerületnek :D), 2. bizonyos részei.
Tényleg szebbek és "jobb", kipucolódottabb környékek lehetnek, na de...
Egy Óbuda a Váradi utca környékén példának okáért. Nagyon hangulatos, kedves... De miben jobb szegény JA-nál, amely a városnegyed-bajnokságban is igen jól szerepelt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!