Pesterzsébeten hol jó lakást venni? Bíró Mihály utca? A közbinztonság és közlekedés szempontjából.
Hát szerintem meg nem rosszabb a közbiztonság mint bárhol máshol..... Éltem korábban centrumtól kicsit odébb, semmi baj nincs a kerület sok részével, vannak gáz arcok, de hol nem?
Mi a Berkenye sétányon vettünk lakást, Kérdező. Nyugis rész, de ez elmondható a legtöbb panelról Erzsébeten (sokat megnéztünk), mert a Topánkán sincs nagyon forgalom este 7 után. Tehát a Bíró utcában is vehetnél, de nekem jobban tetszik a Pázsitos és Hársfa sétány, Lajtha László utca környéke. Vagy a Kalmár Ilona sétány és környéke.
Ráadásul ott van minden nagyo közel, ezeregy bolt, minden bank, netszolgáltató, kormányablak, még a soroksári nagybevásárlóközpont sincs messze.
Az szerintem hülyeség hogy lassú a busz. 15 perc alatt benn vagy a Borároson. Ennyi idő alatt a 15 kerből nem érsz be a Keletihez pl, pláne ha beáll - és a Soroksári út azért beállni nem szokott.
Szóval egyetlenegy kommentnek ne higgy, és ne sztornózd le ott a keresést. Inkább menj ki párszor, nézz körül, nézd meg a bűnrátákat (a 11. és a 20. kerületnek azonos besorolása van, csak mondom...), és magadnak formálj véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!