Mit kéne most kezdenünk ezzel az ingatlannal?
Jómagam is az 5.hozzászólóhoz hasonló figura vagyok. :) Kínlodunk is rendesen, mert most egy olyan házunk van, ahol sajnos nem lehet normális kertet kialakítani. Szeretnénk egy nagyobb házat legalább 1000nm-es kerttel, de a mostani árak...brutális.
Nekünk is van két nadrágszíjtelek gyerekkorom óta, ahol a szüleim élnek. A segítségemmel még csinálják, szántjuk, vetjük, metszük, de kérdés, hogy meddig szüreteljük. Sajnos megjelent ott is az első "család". Állítólag nincs velük gond, de hát ki tudja, kik jönnek még utánuk... A környéken csak néhány állandó lakos van, meg kijáró idősebb ember, a 2-3000nm-es szőlők,földek 200, 300ezerért mennek el, már ha egyáltalán. 400-ért présházzal, pincével, árammal lehet 2000nm.kertet venni.
Én ragaszkodnék hozzá, de több mint 60km-re lakom, mivel ott munka nekem nincs, így is marad. Amíg tudunk szüretelni, addig még megéri kijárni, beszántatni, de ha elkezdenek rájárni a terményre, számomra ott a vége. Onnantól csak ráfizetés az egész, az első adandó alkalommal túladok a telken sajnos.
Szerintem a kérdező is akkor jár a legjobban, ha még akkor eladja, amikor még 2milliót adnak érte. Ha kiköltöznek a környékre a sisere népek, onnantól megette a fene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!