Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Van olyan weboldal ami kifejez...

Van olyan weboldal ami kifejezetten régi (50-100-200 stb. ) házak adás-vételével foglalkozik?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy szép ódon házat venni, nem gond ha romos, vagy lelakott, mert felújítom.

Nekem sokkal otthonosabbak az ilyen házak, mint a modernek, sosem találtam bennük a helyem.

Előre is köszönöm a válaszokat.

#ház #ódon ház #100 éves ház
2018. febr. 19. 16:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Itt részletesen keresés fül, beírod a szerepeljen a hirdetésben rubrikába azt, amit szeretnél. Én azt írtam bele, hogy 100 éves, és ezek jöttek ki.

Nyilván kihozta azt is, hogy 100 éves fák, stb.

[link]

2018. febr. 19. 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem voltam eléggé alapos, mert ha rámész a részletes keresés fülre, utána pedig a teljes részletes keresőre, ott be tudod állítani, hogy mikor épült.

Sajnos csak 1950 előtti beállítási lehetőség a legrégebbi.

2018. febr. 19. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Hasonlóan érzek én is.

Nem tudok külön ilyen oldalról, viszont ahogy előttem írták a classic ingatlanos oldalakon be lehet állítani az építés évét. (ahol normális, részletes kereső van). A másik ötletem, hogyha ezt nem sikerül/lehet beállítani, akkor az olyan oldalakon próbáld azt, hogy az árat állítod, hogy az olcsóbbat mutassa legelőször. Ez főleg akkor működik, ha vályogházat keresel (klasszikus hosszú házat), illetve ugye sok mindentől függ (állapot, település), de Pesten egy százéves villa ebbe nyilván nem fog beleesni.

Be tudod még állítani a többi szempontot, úgy, hogy tagadja azokat a dolgokat, amik a modern házakra jellemzőek. Pl. ház típusánál kizárt a könnyűszerkezetes, állapotnál az új építésű, de még az újszerű is, fűtésnél a legmodernebbek (pl. még a cirkó is ide fog kerülni a legtöbb esetben mert nem lehet akármilyen kéménybe bekötni), esetleg komfortfokozat. Vagy az állapotnál eleve beírod, h felújítandó, ilyenek. Nézd még meg a sürgőseket. Örökségből eladó házak is kerülhetnek ide, ugye ezek régi házak lesznek.

A másik, hogy van olyan rubrika (ingatlanos cégek oldalán is), hogy "szerepeljen a hirdetésben vagy ne" egy vagy több szó, amit megadsz. Kitalálsz ilyen szavakat, meg majd látod, hogyan fogalmaznak a hirdetésben. Pl. régi építésű, századeleji (ja, ez múlt század :D nem ma születtem, ezt nem lehet levetkőzni:) ) ódon, százéves, stb.

Fentieket egyesével és különböző kombinációkban is kipróbálhatod, látni fogod, melyikre milyen eredményt kapsz, és majd ha belejössz, fog menni.

2018. febr. 19. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!