Szerintetek kb.35 nm kellemesen tágas egy amerikai konyhás nappalinak?
Elég. Nekünk ennél jóval kisebb van, még is tökéletesen elegendő élettér kettőnknek. Bár nyilván igény függő is. :)
Az viszont igaz, hogy valamiféle tároló jól jön, illetve bútorozásnál figyelni kell arra, hogy minél több tárolókapacitás legyen, el lehessen dugni a dolgokat, ne legyen mindig minden szem előtt, ezzel rendetlenség érzetet keltve.
#6 együtt ülhet a család a sült csirke vagy tojás, esetleg tepertő, szalonna sütés füstjében, illatában (szagában).
Baromi jó lesz utána olyan hajjal pl. nőknek az utcára menni :)
#7: Én ezt nagyon szeretem, igen :D Az ételszag kellemes az éhes embernek (legalábbis nekem sosincs vele bajom), az olajat pedig valahogy nem szoktam úgy elégetni, hogy durva legyen. Ha téged zavar, legyen páraelszívód vagy valami. És soha ne bográcsozz. Na azután tényleg hajat kell mosnom, elkerülhetetlen, a főzés miatt még véletlenül sem, nemhogy az evés miatt.
De ízlések és pofonok. Nincs ezzel baj.
Baromi nagy titkot fogok elárulni...
Ha "büdösebbet" főzök, akkor a két szobában bukóra nyitom az ablakokat (a lakás túlsó pontjai) és beindítom maxra a szagelszívót. A konyhaablakot/teraszajtót pedig BECSUKOM. Így a friss levegőt áthúzza az elszívó a lakáson gyakorlatilag.
Érdekes, de úgy fél órával a kaja kihűlése és a konyhapult, főzőlap letakarítása után már semmit nem érezni a lakásban.
Nyilván ehhez egy megfelelő teljesítményű szagelszívó kell. Nem olyan ördöngös technológia ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!