Ha nem tud/akar kifizetni, de abba sem megy bele, hogy én fizessem ki?
Az exem és a 3 gyerek lakik benne (volt egy korábbi kérdésem) a bíróság rákényszerítheti a házeladásra? Vagy,hogy én kivásároljam?
Ott lakik az új párja is már. Azon is gondolkodtam fogom a párom és a 2 gyerekét és beköltözünk mi is. Ugyan annyi jogom van mint neki,nem?
Szóval a tiéd volt aztán valamikor a felét ráírattad??
Ugyan annyi jogod van hozzá,ha a fele a tiéd,de ha meg nem írattál rá semmit akkor nekik ott semmi keresnivalójuk nincs.
Adj meg pontosabb adatokat, mert így értelmetlen a kérdésed.
Ha a ház a tiéd, akkor miért kellene az exednek beleegyeznie az eladásba? ha közös, akkor nem a tiéd.
Odaköltözni igencsak hülye ötlet, mert ezzel a saját kapcsolatodat is tönkreteszed meg egy csomó gyerek életét is, de ettöl még nem fog beleegyezni az eladásba, söt még inkább betart neked.
Ha a tiéd a ház, akkor bírósági határozat után ki lehet költöztetni, ha közös, akkor szintén bíróságok lehet kérni a közös tulajdon megszüntetését és az ingatlan értékesítését
Hogy érted azt, kérdező, hogy az ingatlan a tied VOLT?
Ha most is a tied, kirakhatod az exedet párjával együtt vagy kérhetsz magas bérleti díjat a lakhatásárt cserébe.
Ha ráírattad egy részét az exre, akkor vagy kivásárolod, vagy ügyvédhez fordulsz tanácsért.
Az "exem és a 3 gyerek" : ők a te gyerekeid is? Netán rájuk (is) írattál tulajdonjogot? Akkor mindenképpen menj
legalább ingyenes jogsegélyszolgálathoz, mert itt a gyámügynek is van beleszólása!
Kérdező, eltűntél?
Próbálunk segíteni a TE problémádon, de egy nagyon hiányos alaptémán kívül nem közölsz semmit.
Akkor MIÉRT kérdeztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!