Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapest 8. Kerületről friss...

Budapest 8. Kerületről friss vélemény?

Figyelt kérdés
Szeptemberben költöznék Pestre, a II.János Pál pápa téren, a 4-es metrótól kb száz méterre tervezünk lakást venni, csak hát annyi rosszat hall az ember erről a kerületről. Amikor megnéztük a lakást, környéket nekem nem volt vele problémám, szimpatikus volt, viszont édesanyám nagyon aggódik az interneten olvasott rémhírek miatt. Aki ismerős a környéken tudna véleményt mondani, esetleg megnyugtatni? A válaszokat előre is köszönöm! :)
2018. jan. 23. 20:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kollégám ott lakik azt mondja nem vészes 1-2 utca a gáz még mindig, meg a szomszédokat nézd meg.

Arcokat azért szokni kell az utcán.

Amit írtál azt mondja nem vész.

Mondjuk én nem költöznék oda de én nem szeretem a belvárost.

Sokan meg lefikázzák a külvárosokat de szerintem sokkal élhetőbbek.

2018. jan. 24. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!