Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi a véleményetek a VII....

Mi a véleményetek a VII. kerületről?

Figyelt kérdés
Egészen pontosan a Klauzál tér környeke érdekelne. Egyetemistaként élnék itt. A kerület ezen részére mik a jellemzők?

#élet #budapest vii kerület
2015. jún. 28. 01:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha ózdon meg lehet élni ott sem lehet rossz.
2015. jún. 28. 01:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

A Klauzál forgalmas, zajos, sose alszik igazán, ezért lehet te se fogsz...:D Én sokat járok arrafelé bulizni, mindig vannak ott emberek, így azt mondanám, hogy igazából biztonságos, mert inkább ott kell félned, hogy kirabolnak, ahol nincsenek szemtanuk. Éjjel is bátran császkálok arrafelé minden probléma nélkül.

Egyetemistaként amúgy szerintem jó lehet ott lakni, csomó kocsma és klub van a környéken, jó a közlekedés, az ELTE BTK is ott van a közelben, közel a kultúrához, a Szabó Ervin Főkönyvtárhoz. Az más kérdés, hogy gyanítom nem sokat fogod nyitogatni az ablakod a részegek és a forgalom miatt.

2015. jún. 28. 01:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Neneneee! Nézd meg éjjel, többször egy héten.

A bulinegyed határa a Klauzál tér, éjjel telihugyálják, nagy a nyüzsgés, részegeskedés, hangoskodás, stb.

2015. jún. 28. 02:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is arra élek 10 éve. Nekem bejön. Minden közel van, koncertek, színházak, programok....

Persze ha nyugit akarsz, akkor valóban nem a legjobb választás. Ki mit szeret :)

2015. jún. 28. 02:53
 5/8 anonim ***** válasza:

4: De házról házra más a helyzet, utcaszakaszról utcaszakaszra, így lehet, hogy Nálatok nincs olyan helyzet, mint 150 méterrel arrébb.

Érdemes a választott ház környékét megnézni többször.

2015. jún. 28. 03:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Most konkrétan ott dolgozom, lassan 1 éve.

Eddigi tapasztalataink:

Első hónapban egyik munkást kirabolták, megverték.

Legutóbb Akácfa utcában ölték meg a kis prosti csajt.

Láttam 2 kigyúrt cigányt meg egy kigyúrt kínait körbejárni a környező boltokat, gondolom nem turbó rágót kerestek.

Klauzál tér tele van cigányokkal, ott lebzselnek reggeltől estig.

Napi szinten bóklásznak ott drogosok, füvesek.

Ezektől függetlenül nappal az átlag embernek nem kell félnie, vannak rendőrök, turisták, nyüzsgés. Engem az éjszaka zavarna, minden 2-ik házban szórakozóhely van, ordítozó, balhézó részegek, én az ilyen helyeket kerülném.

2015. jún. 28. 05:21
 7/8 anonim ***** válasza:

6: Én meg éjjel szoktam sétálni, csatangolni a nyári belvárosban, és az alapján írtam a 3. hozzászólást, szóval megvan a nappali/éjszakai körkép.

:)

2015. jún. 28. 07:15
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi véleményeket! a zaj olyan szempontból nem nagy gond, hogy az ablakok jók, viszont ugye ha kinyitom akkor más lehet a helyzet, de hangzavar nem gond, szeretem, ha pezseg az élet. Mivel itt tényleg sok a kocsma, sok a részeg, ez igaz, de ugy gondolom, hogy felőlem meglehetnek, semmi közünk egymáshoz. Mivel közel a körút nem nagyon veszélyes remelem.
2015. jún. 29. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!