Mi a véleményetek a VII. kerületről?
A Klauzál forgalmas, zajos, sose alszik igazán, ezért lehet te se fogsz...:D Én sokat járok arrafelé bulizni, mindig vannak ott emberek, így azt mondanám, hogy igazából biztonságos, mert inkább ott kell félned, hogy kirabolnak, ahol nincsenek szemtanuk. Éjjel is bátran császkálok arrafelé minden probléma nélkül.
Egyetemistaként amúgy szerintem jó lehet ott lakni, csomó kocsma és klub van a környéken, jó a közlekedés, az ELTE BTK is ott van a közelben, közel a kultúrához, a Szabó Ervin Főkönyvtárhoz. Az más kérdés, hogy gyanítom nem sokat fogod nyitogatni az ablakod a részegek és a forgalom miatt.
Neneneee! Nézd meg éjjel, többször egy héten.
A bulinegyed határa a Klauzál tér, éjjel telihugyálják, nagy a nyüzsgés, részegeskedés, hangoskodás, stb.
Én is arra élek 10 éve. Nekem bejön. Minden közel van, koncertek, színházak, programok....
Persze ha nyugit akarsz, akkor valóban nem a legjobb választás. Ki mit szeret :)
4: De házról házra más a helyzet, utcaszakaszról utcaszakaszra, így lehet, hogy Nálatok nincs olyan helyzet, mint 150 méterrel arrébb.
Érdemes a választott ház környékét megnézni többször.
Most konkrétan ott dolgozom, lassan 1 éve.
Eddigi tapasztalataink:
Első hónapban egyik munkást kirabolták, megverték.
Legutóbb Akácfa utcában ölték meg a kis prosti csajt.
Láttam 2 kigyúrt cigányt meg egy kigyúrt kínait körbejárni a környező boltokat, gondolom nem turbó rágót kerestek.
Klauzál tér tele van cigányokkal, ott lebzselnek reggeltől estig.
Napi szinten bóklásznak ott drogosok, füvesek.
Ezektől függetlenül nappal az átlag embernek nem kell félnie, vannak rendőrök, turisták, nyüzsgés. Engem az éjszaka zavarna, minden 2-ik házban szórakozóhely van, ordítozó, balhézó részegek, én az ilyen helyeket kerülném.
6: Én meg éjjel szoktam sétálni, csatangolni a nyári belvárosban, és az alapján írtam a 3. hozzászólást, szóval megvan a nappali/éjszakai körkép.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!