Ti mit gondoltok arról, aki örököl házat, de hagyja romosodni, tönkremenni az ingatlant?
A mi falunkban tömegével állnak ilyenek, eladni nem lehet őket, mert a kutya se vesz itt ingatlant...
A szomorú, hogy én akár ki is vennék egyet, de mindenki fél bérbeadni, mert cigány vagyok... az senkit nem érdekel, hogy dolgozom, és 2-3*annyit keresek mint egy gyári melós...
Számomra érthetetlen, hogyha nem akar vele semmit sem kezdeni, akkor miért nem adja el.
Mi is örököltünk már a világ végén lévő kis házat. El lehetett adni, igaz nem kapkodták el azonnal, és nem kerestünk rajta óriási pénzeket. Másfél éven után ment el. És a kis pénz is jobb, mint hogy ott összedőljön vagy állandó munkánk, költségünk legyen a rendszeres karbantartásával.
Kedves #3 erről beszélek. De itt a hajlandóságot sem látom...
#2-nek: vásárló fél lennék, házat keresünk jelenleg.
Mi a fenéért tippelgetsz?
Keresd meg őket, menj és beszélj velük!
Lehet, hogy kellemes meglepetésben lesz részed.
Ugyan azért amiért bérbe se veszek... itt a faluban külön utcánk van nekünk cigányoknak... hiába próbálkoztam eddig akármelyik házzal, elhajtanak, vagy szóba sem állnak velem, mert nem akarnak k8cseszni a szomszédokkal... sajnos az utcámban lakókra nem az az életfelfogás a jellemző mint rám...
Tulajdonképpen én sem tudom, hogy lettem ilyen "fekete bárány" a sok munkakerülő közt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!