Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Tapolca, Kazinczy tér Y panel...

Tapolca, Kazinczy tér Y panel lakás vélemény?

Figyelt kérdés
Nem tapolcai vagyok és itt keresek olcsón lakást, panel megfelel. Vállalhatóak a Kazinczy téri Y lakások? Ha lakott ott valaki, beázásra hajlamos, falak vastagsága? Milyen a lakókörnyezet? Köszönöm.

2017. dec. 13. 08:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Bontani fogják
2017. dec. 13. 14:28
 2/3 antitojás válasza:

Helló!

Az Y-at nem fogják lebontani, mert leglább 800-1000 embert ki kellene lakoltatni és új lakást adni. Én az Y-lakótelep egyikében lakok (pontosabban a piros y-ba ami a legrégebbi társasház). Ide semmiképp se menny a lakókörnyezet miatt. A falak vastagsága jó a beázás Y függő. Lehetőség szerint a 9.-s(sárga) Y-ban költözz, mert ott elég jól felújították az elmúlt években. Pl: napkollektor,vízszigetelés A lilát és a mellette lévő sárga Y-t se ajánlom, mert egy szélcsatornában találhatók. A kékről meg ne is beszéljünk az egyik legrosszabb állapotban van.

Bocsi a sok mondatért!

Üdv

2017. dec. 26. 14:31
 3/3 anonim válasza:

Engem is érdkelene, hogymilyen a lakókörnyezet a Y panelekben, Kazinczy tér.

Még nem biztos, hogy itt veszek inkább áldozok többet mert csak rosszat hallok róla.

Rokonaim a 10 emeleten laknak nem tudom melyik Y-ban, csak azt hogy ebben az utcában.

Elég tréh-ül néz ki az egész hely amúgy...

2017. dec. 30. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!