1/2 lakás eladása lehetséges?
Figyelt kérdés
Van egy 1/2 tulajdonú lakásom. Testvéremé a másik fele. Kivásárolni egyikőnk sem tudja a másikat,de ő semmi módon nem akar elállni a lakástól (pedig nem is ott él a lakás üresen áll). Nekem nagyon szükségem van a pénzre. Tehermentes a lakás,nincs haszonélvezet rajta meg semmi. Eladhatom én a saját részem?2017. dec. 10. 20:29
2/6 anonim válasza:
Természetesen eladhatod, de gondold át: Te vennél valakitől fél házat???
3/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy nagyon kicsi rá az esély de hitelt nem akarok felvenni,és nagyon nagy anyagi gondjaim vannak..ez az egyetlen lehetőségem..
2017. dec. 10. 21:39
4/6 TappancsMancs válasza:
Beszéld meg vele, hogy bármilyen távon nincs más lehetőség ha egyikőtök sem adja át ingyen a részét. Pénz áll a házhoz neki is.
5/6 anonim válasza:
Vegyen fel rá testvéred hitelt, abból ki tud vásárolni téged, majd kiadja az egészet bérbe.
Az eredmény: neked lesz egy egyszeri fix bevételed, neki meg egy folyamatos bevétele, ami sokkal több, mint a hiteltörlesztő.
6/6 anonim válasza:
Te egyedül nem is tudsz hitelt felvenni rá, csak akkor, ha a testvéred is beleegyezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!