Az emberek csak ingatlanoson keresztül keresnek lakást? Nem nézik az ingatlan.com-ot és egyéb oldalakat?
Nem rég meghirdettem egy lakást, elvileg már kb 150-en látták a hirdetést, ebből mégis csak 1 magánszemély hívott fel és kb 4-5 ingatlanos, kb kettő azt állítja, hogy tudnának rá vevőt. Na most ezek a vevők nem nézik az ingatlan.com-ot? Vagy csak megbíznak egy ingatlanost h keressen nekik lakást és akkor nincs vele több gondjuk?
Persze tudom h ez jól bevált ingatlanos duma hogy tud fix vevőt a lakásra, de akár még az is lehet hogy igaz.
Tapasztalatok?
Na az az ingatlanos aki azt állitotta nekem a telefonba hogy tuti biztos vevője lenne a lakásra és vasárnap hozná is az azóta eltünt és nem jelentkezett :-))
Ahogy azok ketten sem akik magánszemélyként akarták megnézni, viszont egy harmadik is hivott és megnézte és tett is ajánlatot a lakásra de még várok egy jobbat.
Na, alakulnak szépen a dolgok, gratulálok! :-)
Aki ajánlatot tett, ne engedd el, próbáljatok egyezkedni, hátha sikerül mindkettőtök számára megfelelő összeget találni. Sok sikert!
Ha tehetem kerülöm az ingatlanosok által hirdetett ingatlanokat. Amit egy magánszemély nem tud eladni azzal már van valami... pláne ha 4 cég is hirdeti ugyanazon az oldalon, meg még három másikon háromféleképpen... Szerintetek az annyira eladható?
Ingatlanosok nem hajlandók e-mailre válaszolni, nem mondják meg az utcanevet sem, már csak akkor nagy nehezen mikor megtekintésről van szó. A házról természetesen csak a legelőnyösebb szögből készült képet töltik fel, elhallgatnak dolgokat, ami csak a megtekintéskor derül ki stb. De ki akarna szinte látatlanba megnézni egy házat, időt, energiát, esetleg üzemanyagot pazarolni rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!