Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Az emberek csak ingatlanoson...

Az emberek csak ingatlanoson keresztül keresnek lakást? Nem nézik az ingatlan.com-ot és egyéb oldalakat?

Figyelt kérdés

Nem rég meghirdettem egy lakást, elvileg már kb 150-en látták a hirdetést, ebből mégis csak 1 magánszemély hívott fel és kb 4-5 ingatlanos, kb kettő azt állítja, hogy tudnának rá vevőt. Na most ezek a vevők nem nézik az ingatlan.com-ot? Vagy csak megbíznak egy ingatlanost h keressen nekik lakást és akkor nincs vele több gondjuk?

Persze tudom h ez jól bevált ingatlanos duma hogy tud fix vevőt a lakásra, de akár még az is lehet hogy igaz.

Tapasztalatok?

2017. nov. 23. 20:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a jófogásra tettem fel a hirdetést, 3 hét alatt elkelt.
2017. nov. 26. 09:52
 12/15 A kérdező kommentje:

Na az az ingatlanos aki azt állitotta nekem a telefonba hogy tuti biztos vevője lenne a lakásra és vasárnap hozná is az azóta eltünt és nem jelentkezett :-))

Ahogy azok ketten sem akik magánszemélyként akarták megnézni, viszont egy harmadik is hivott és megnézte és tett is ajánlatot a lakásra de még várok egy jobbat.

2017. nov. 28. 10:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Na, alakulnak szépen a dolgok, gratulálok! :-)

Aki ajánlatot tett, ne engedd el, próbáljatok egyezkedni, hátha sikerül mindkettőtök számára megfelelő összeget találni. Sok sikert!

2017. nov. 28. 10:28
 14/15 anonim ***** válasza:
81%

Ha tehetem kerülöm az ingatlanosok által hirdetett ingatlanokat. Amit egy magánszemély nem tud eladni azzal már van valami... pláne ha 4 cég is hirdeti ugyanazon az oldalon, meg még három másikon háromféleképpen... Szerintetek az annyira eladható?

Ingatlanosok nem hajlandók e-mailre válaszolni, nem mondják meg az utcanevet sem, már csak akkor nagy nehezen mikor megtekintésről van szó. A házról természetesen csak a legelőnyösebb szögből készült képet töltik fel, elhallgatnak dolgokat, ami csak a megtekintéskor derül ki stb. De ki akarna szinte látatlanba megnézni egy házat, időt, energiát, esetleg üzemanyagot pazarolni rá?

2017. dec. 1. 12:47
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
JA, és az ingatlanos egyáltalán nem tud vevőt rá... Vevőnek már akkor minősül mikor megnézte, és rámondja SZEMÉLYESEN hogy na, megveszem. Addig csak érdeklődő. Vevőt tud rá, de mikor meg oda kerül a sor, hogy na hozhatod a vevőidet, akkor előbb szerződést kell kötni, természetesen kizárólagost, aztán ha megköttetett, akkor hirtelen eltűnnek, elállnak a "vevők"... Te pedig szépen belesétáltál a csapdába. Nagy francok az ingatlanosok.
2017. dec. 1. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!