Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Csak én érzem azt, hogy a...

Csak én érzem azt, hogy a média manipulatív módon próbája szinten tartani a fővárosi ingatlanok árát, hogy az emberek minél jobban eladósítsák magukat?

Figyelt kérdés

portfolio.hu, privatbankar.hu,

ezek az internetes lapok túlzó és bulváros címekkel jelentetnek meg semmibe beszélő cikkeket még most is, hogy brutális drágulás jön. Már hova?

2017. nov. 2. 23:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Amikor következőre ilyen cikket olvasol, nézd meg a sort az utolsó mondat után.

Ott van, hogy ki támogatta/írta a cikket. Általában ingatlanfejlesztők. Vagy ha a szerző helyén csak egy X van, az is szponzorált tartalom.

Mivel te vagy a fogyasztó, mindenki belőled, (meg az állami pénzekből) akar megélni. Az ingatlanos cégek, a bankok, a hentes, a fodrász.

2017. nov. 4. 17:33
 12/14 anonim válasza:
Egyszerű a megoldás: ne a fővárosban vegyél házat6lakást. Itt tanyát lehet venni 3 000 000 Ft-ért, ugyan olyan rendezettet, tisztát és élhetőt, mint a fővárosban.
2017. nov. 4. 23:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Dehogy jár érte kitiltás, lol

A válaszaid alapján abszolút egyet kell értenem a második válaszolóval.

2017. nov. 6. 22:08
 14/14 anonim ***** válasza:

"Pontosan tudom, hogy az csak a mézesmadzag, hogy alacsony az alapkamat és most aztán megéri hitelt felvenni. Sosem éri meg (avagy kinek?)"

Van amikor megéri. Például most amikor ennyire olcsó a kamat! Ha lakástakarékkal kombinálod még nyersz is rajta, azaz még akkor is megéri hitelt felvenni ha kp tudnál fizetni. A kamat fixalhato, szóval teljesen kockázatmentes.

2017. nov. 8. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!