Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy ilyen nyaralóhoz mennyibe...

Egy ilyen nyaralóhoz mennyibe kerülne hozzátoldani egy kis szobát?

Figyelt kérdés

Illetve a teraszt előtérnek megcsinálni?

[link]

Egy kis, 10-15 m2-es szobára a bejárattól balra, falbontással, vagy a teraszról külön nyílóra gondoltam, ugyanolyan tetővel, esetleg kéménnyel (ezt nem tudom, elvileg magasabbnak kéne lennie).

2017. okt. 24. 10:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Esetleg olyat lehet ilyen esetben, hogy kívülről felmenő fedett lépcsővel akkor a tetőtér megoldást? Kérdés hogy bírná-e az alap falazat, bár nem gondolom, nem úgy lett tervezve. Köszönöm a válaszokat, nem kötekszem, csak ebben a leszabályozott világban nem gondoltam hogy lehetne bármi ilyet is.
2017. okt. 26. 15:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha aggályaid vannak, hogy a falak vagy a födém alkalmas e a ráépítésre, akkor a két szélső és egy középső gerendát cseréld le hosszabbra és tegyél alá téglából (vagy betonból) tartóoszlopokat, így:

[link]

A három oszlopod egyben lehet egy jó kis terasz része is.

A képen is van ott 2 oszlop a terasztető megtartásához, na azokat lebontod, a terasztetővel együtt és az emeletet kihozod addig, míg ez a terasz tart (ez lesz a terasz teteje és alátámasztod az általam írt megoldással.

Még csinos is lesz!:)

Aztán, hogy kívülről, vagy belülről juttok fel, ez már rajtad múlik.

2017. okt. 26. 16:23
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Vizet, villanyt nem látok bekötve. Ezek híján elég macerás a hagyományos építkezés. Esetleg gondolkodtál már könnyűszerkezetes megoldáson?
2017. okt. 26. 17:12
 14/16 A kérdező kommentje:
Szerintem tárgytalan, mert ez kb. olyan mintha újraépíteném az egészet. Akkor mindegy ha már vennék egy "számmal" nagyobbat. Egyébként ahogy láttam be van vezetve minden, leírásban is benne volt, képen ment pl. a Tv. Köszi a válaszokat.
2017. okt. 26. 17:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Nem tennél még fel képeket? (Megdolgoztunk érte!:)

Úgysem tudjuk hol van, nem fogjuk megvenni előled, csak én sem látom a villanyvezetéket és most már kíváncsivá tettél.

2017. okt. 26. 18:03
 16/16 A kérdező kommentje:
2017. okt. 26. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!