Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egy ilyen nyaralóhoz mennyibe...

Egy ilyen nyaralóhoz mennyibe kerülne hozzátoldani egy kis szobát?

Figyelt kérdés

Illetve a teraszt előtérnek megcsinálni?

[link]

Egy kis, 10-15 m2-es szobára a bejárattól balra, falbontással, vagy a teraszról külön nyílóra gondoltam, ugyanolyan tetővel, esetleg kéménnyel (ezt nem tudom, elvileg magasabbnak kéne lennie).

2017. okt. 24. 10:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
2 millió
2017. okt. 24. 11:00
 2/16 anonim ***** válasza:
Mielőtt belefognál, járj utána, hogy egyáltalán bővítheted-e? Zártkerti ingatlan esetén a terület legtöbb esetben csak 3%-ig beépíthető, valamint magasságkorlátozás is van. Különösen igaz ez üdülőövezetekben.
2017. okt. 26. 12:47
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, viszont így is telekmérethez viszonyítva nagyobb a mérete, több mint 3%, ezért gondolom hogy vagy nem szabályosan lett anno építve, vagy több is beépíthető mégiscsak.
2017. okt. 26. 13:22
 4/16 anonim ***** válasza:
50%

Miért nem felfelé építkezel?

Olcsóbban megúsznád, mert nem kellene alapot és plusz tetőt építened, hanem visszatennéd a régit?

A kéményt is csak meghosszabbítani kellene, esetleg körbetéglázni dísztéglával és kész.

Egy ügyes haverral ketten megcsináljátok 3-4 nap alatt és csak az építőanyag árába kerül.

Feljárókat meg készen lehet kapni. [link]

2017. okt. 26. 13:38
 5/16 A kérdező kommentje:
Nincs a tulajdonomban az ingatlan, csak érdekelt, hogy lehetséges-e. Egyébként ezt a haverral megépíted változatot lehet hogy tizenéve még meg lehetett lépni, manapság már nem! Engedély, felügyelet, építési vállalkozó bevonása stb. szükséges.
2017. okt. 26. 14:06
 6/16 anonim ***** válasza:
31%

Te sem gondolhatod komolyan, hogy egy zártkerti terménytárolóhoz, vagy nyaraló bővítéséhez (nem tudom milyen minősítésű ez az épületke) kellenek ezek!:)

2017. okt. 26. 14:10
 7/16 anonim ***** válasza:
45%
... sőt, nem is bővítésről beszélünk, csak padlástér kialakításról.:)
2017. okt. 26. 14:35
 8/16 A kérdező kommentje:
Padlástér kialakítás akkor lenne, ha eleve sátor vagy nyeregtetős lenne, de nem az. És szerintem függ attól is, hogy milyen néven szerepel a tulajdoni lapon. Egyébként ez nem terménytároló, belül nagyon is meg van csinálva, annyi hogy csak 1 szobás kis házikó.
2017. okt. 26. 14:55
 9/16 anonim ***** válasza:
45%

Én értem, hogy ezt te nyaralónak akarod, de ha zártkertben van, akkor a hivatalos elnevezése terménytároló, még ha tornyok és felvonóhíd is van hozzá.:)

A többin meg ne rugózz, a kutya nem foglalkozik azzal, ha te megemeled az épületet felfelé.

De ahogy gondolod!:)

2017. okt. 26. 15:05
 10/16 anonim ***** válasza:
50%

"Padlástér kialakítás akkor lenne, ha eleve sátor vagy nyeregtetős lenne, de nem az..."

És ezt meg honnan veszed?

Mióta nem lehet lapos tetős épületnek padlása?

Ne haragudj, de rohadtul nem értesz ehhez (nem megbántani akarlak) a szabályokkal nem vagy tisztában, itt-ott hallottál valamit, amit keversz, ennek ellenére minden megoldásra van egy olyan kifogásod, ami nem is helytálló.

2017. okt. 26. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!