Egy ilyen nyaralóhoz mennyibe kerülne hozzátoldani egy kis szobát?
Illetve a teraszt előtérnek megcsinálni?
Egy kis, 10-15 m2-es szobára a bejárattól balra, falbontással, vagy a teraszról külön nyílóra gondoltam, ugyanolyan tetővel, esetleg kéménnyel (ezt nem tudom, elvileg magasabbnak kéne lennie).
Miért nem felfelé építkezel?
Olcsóbban megúsznád, mert nem kellene alapot és plusz tetőt építened, hanem visszatennéd a régit?
A kéményt is csak meghosszabbítani kellene, esetleg körbetéglázni dísztéglával és kész.
Egy ügyes haverral ketten megcsináljátok 3-4 nap alatt és csak az építőanyag árába kerül.
Feljárókat meg készen lehet kapni. [link]
Te sem gondolhatod komolyan, hogy egy zártkerti terménytárolóhoz, vagy nyaraló bővítéséhez (nem tudom milyen minősítésű ez az épületke) kellenek ezek!:)
Én értem, hogy ezt te nyaralónak akarod, de ha zártkertben van, akkor a hivatalos elnevezése terménytároló, még ha tornyok és felvonóhíd is van hozzá.:)
A többin meg ne rugózz, a kutya nem foglalkozik azzal, ha te megemeled az épületet felfelé.
De ahogy gondolod!:)
"Padlástér kialakítás akkor lenne, ha eleve sátor vagy nyeregtetős lenne, de nem az..."
És ezt meg honnan veszed?
Mióta nem lehet lapos tetős épületnek padlása?
Ne haragudj, de rohadtul nem értesz ehhez (nem megbántani akarlak) a szabályokkal nem vagy tisztában, itt-ott hallottál valamit, amit keversz, ennek ellenére minden megoldásra van egy olyan kifogásod, ami nem is helytálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!