Zártkertbe belehet jelentkezni állandóra?
Figyelt kérdés
Nálunk számozva is vannak a zártkertek,nem csak hrsz-va szemétszállitás,villany,viz van,egyedül csatorna nincs!Megvettem részletre a zártkerti ingatlanunkat,ügyvédi papir van rola,igy bejelentkezhetünk ide!??Gazdasági épületnek van tul.lapon!!
Vagy csak tartozkodási lehet?Aztis halottam már hogy csak a tulaj jelentkezhet be,a családtagjai nem...
2.kérdésem
Igaz 3%ot irnak beépitetségnek,hogy annyi lehet...
De ha én az épülethez egy mobil konyhát épitek,könnyüszerkezetest,akkor az már nem engedély köteles ugye??Mert bárbikor szétszedhetem..A tető a falhoz szerelve,nem a Ház tető alá besülyeztve...köszönöm a válaszokat!!
2017. okt. 23. 18:02
11/12 anonim válasza:
Ez örömhír!:)
Minden jót nektek!
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2017. nov. 23. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!