Zártkertbe belehet jelentkezni állandóra?
Nálunk számozva is vannak a zártkertek,nem csak hrsz-va szemétszállitás,villany,viz van,egyedül csatorna nincs!Megvettem részletre a zártkerti ingatlanunkat,ügyvédi papir van rola,igy bejelentkezhetünk ide!??Gazdasági épületnek van tul.lapon!!
Vagy csak tartozkodási lehet?Aztis halottam már hogy csak a tulaj jelentkezhet be,a családtagjai nem...
2.kérdésem
Igaz 3%ot irnak beépitetségnek,hogy annyi lehet...
De ha én az épülethez egy mobil konyhát épitek,könnyüszerkezetest,akkor az már nem engedély köteles ugye??Mert bárbikor szétszedhetem..A tető a falhoz szerelve,nem a Ház tető alá besülyeztve...köszönöm a válaszokat!!
Hogyne lehetne...
Millió kertség hivatalosan zártkert, és nagyon-nagyon sokan laknak ilyen helyen.
Többek között én is.
Bárki bejelentkezhet, családtagok is, semmiféle kikötés nincs.
Ami mobil, arra nem kell építési engedély.
Ha nincs alapozva, akkor már holnap elkezdheted összerakni.
A gazdasági épület sem jelent semmit lakcím szempontjából, rengetegen laknak csodaszép családi házakban, amik a tulajdoni lapon gazdasági épületként szerepelnek.
Annyi, hogy erre nem adnak lakáshitelt, mivel nem lakóépület. De át lehet minősíttetni, csak az idő és pénz.
Köszönöm válaszod!Sokat segített!!
Csak egy valami..azt hogy érted hogy nincs alapja...nekem beton alap van, arra akarom építeni..
Hát, a beton alap az nem mobil.
Szerintem ha ahhoz hozzácsatlakoztatsz dolgokat, az már engedélyköteles, mert pl egy faház is így készül, és azt sem nevezik mobilnak.
Biztos vannak kiskapuk, de ez az alap nekem elég neccesnek tűnik.
Az önkormányzat építési osztályán érdeklődj, akár telefonon is.
Nem tudom mit akarsz építeni, de pl. ilyen megoldással úgy tudom mobilnak minősül egy NEM TÉGLA felépítmény.
Köszi,
Énis fábol,vagy vasbol szeretnék csinálni a szerkezetet,mert ezeket egyböl lehet bontani,és mobilnak számit..
Kivül osb,belül gipszkarton...
De amugy most utánanéztem a betonalap amugyis lehet egy bizonyos %ig,zöld növényzet valamennyi része, ahoz nem kell engely.
Az hogy ráépitem az csak egy dolog mert onnan is leszerelhetö!
Ez butaság, mobilházba is bevezetik a vizet meg beviszik a villanyt, mégis mobil marad.
Szerinted onnan kimennek a kertbe a pottyantósba?
Nem a közművektől lesz valami mobil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!