Milyen pápán a közbiztonság?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam,hogy vennék pápán egy garzont és utána kiadatnám,(relatíve olcsón láttam ingatlanokat a neten ).
Viszont a győri ismerőseimtől elég sok rosszat hallottam a városról.
Szóval arra lennék kíváncsi,milyen ott a közbiztonság?Milyen ott élni?
A válaszokat előre is köszönöm.
2017. szept. 22. 12:24
1/6 anonim válasza:
Párom unokatestvére is olcsón adta el a lakását, ami 1-2 évig üresen állt. Csak ő járt oda 1-2 havonta ellenőrködni. Sajnos ő nem talált helyben jövedelmező munkát, előbb Pesten dolgozott aztán kiment Bécsbe és köszöni jól megvan. Mi régebben néhányszor voltunk nála Pápán, átlagos magyar városnak tűnik, kicsit több az etnikum. Bolt van mindenféle és az élményfürdő is elég modern. Győrnél talán kicsit szegényesebb hely, de szerintem nem vészes.
2/6 anonim válasza:
Ingatlanok véletlenül sosem olcsók. Bár Pápán még nem jártam.
Albérletezni olyan helyen kell, ahol van rá igény. Pápán van ilyen célközönség? (A sláger: egyetemisták).
3/6 anonim válasza:
Szerintem borzalmas a közbiztonság. Sötétedés után ki se merek menni. Vannak városrészek ahová még nappal se lehet bemenni.
4/6 A kérdező kommentje:
Ha tényleg,olyan rossz a helyzet ott.Akkor inkább gyűjtögetek még hozzá 5-6 évig és inkább Győrben veszek helyette lakást.
2017. okt. 30. 13:30
5/6 anonim válasza:
Jól teszed, sokkal jobban megéri. Győrben sok egyetemista van aki kb. ölni tudna egy albérletért + van egy csomó tök jó munkalehetőség.
6/6 anonim válasza:
Ne mások nyomorán próbálj meggazdagodni!
A pénzt be tudod fektetni pl. részvényekbe is, sokkal nagyobb hozamot tudsz elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!