Ha Budapesten lakást vennék vagy bérelnék mik a reális összegek?
Egy személyre,szobaszámot tekintve nappali + szoba, annál nagyobb nem szükséges. Tudom, hogy Google a barátom, nézelődöm is a neten, de hátha itt is kapok valami jó tanácsot. Tudom azt is, hogy helyszíntől függ, de mivel vidéki vagyok, viszonylag nyitott vagyok, már az is nagyban előre vinné a helyzetemet közlekedés és munka szempontjából, ha Budapesten valahol lenne lakásom vagy albérletem, kerülettől függetlenül (azért persze nem a gettóban).
Köszönöm szépen.
Óriási a szórás, nem csak kerületenként, hanem ugyanazon kerület ugyanazon utcájában is.
Javaslom, hogy menj fel a Jófogásra, elég jól lehet szűrni, ott megláthatod magad is, hogy például egy 40nm-es lakás mettől-meddig terjed bérleti árban. Képeket is láthatsz az ingatlan állapotáról, bútorozottságról, stb. Nem lehet még csak egy átfogó képet sem felvázolni.
Leginkább csak irreális összegeket fox látni.
Símán hirdetnek 48 nm-es felújítandó panelt 15 milláért
Ismerősökön keresztül, facebook, a már említett jófogás.
De általában úgy oldják meg a dolgot, hogy összebútoroznak egy tömegszálláson, akár egy szobába is többen, hogy csökkentsék a költségeiket.
Kérdésre is válaszolva csatlakozom elsőhöz, igen nagy a szórás, de az kijelenthető, hogy átlagban az ország magasan legdrágább része a főváros és a környéke. Különösen igaz ez a belső kerületekre, egyetemek környékére.
Jobb lakótelepen egy 48 négyzetméteres panel inkább már 20 milla... pl. Kelenföld.
Vásárolni szerintem Bp-en garzont min.15 milla körül tudsz, bérelni havi 80-100 ezer egy pici garzon, ha szerencséd van és nincsenek tul nagy igényeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!