Óbuda vagy Újbuda?
Másodéves egyetemista vagyok,egy év albérlet után úgy döntöttünk amyáékkal,hogy nagyon nem éri meg,így vesznek nekem egy lakást.
Légyszi ne gsertek azzal,hogy elkényeztetett apuci kislámya, nagyon sokat dolgoznak a szüleim,megdolgoznak érte,hogy ilyen színvonalon élhessünk.
Mindenképpen Budán szeretnénk a lakást,1,5 szobásat. Valami nyugodt környéken,ahol azért jó a tömegközlekedés.
Jelenleg Újbudán élek, de Óbuda is nagyon szimpi.
Szerintetek melyik a legjobb csendet,nyugodt környezetet,felszereltséget figyelembe véve? Ahogy viszonylag kevesebb a hajléktalanok, zaklatók száma?
20N
Hát, sok ismerősöm szeret ott lakni, én szeretek ott dolgozni, volt lakótársam ott lakott pár hónapig és ódákat zeng, én pedig munka után időnként a Bikás parkba megyek egyedül vagy beszélgetni barátnőkkel.
Borzalmas környék...
Újbuda nem egyenlő Kelenfölddel...
Lágymányos környékére szeretnék költözni.
Kelenföld pl Bartó Béla út vége és Csóka utca,amiről mindenki tudja,hogy eléggé borzalmas...
Fehérvári út, Etele út, Hengermalom út, Szerémi út a Trófea környékén, Bocskai út és a Bikás park - szörnyű kelenföldi részek ám!
Minden reggel munkába menet szörnyülködöm a látvány miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!