Mitől van a vályogházban ammónia vagy szalmiákszesz szag?
A padlózaton milyen burkolat van?
Mert az az enyémben amikor vettük, valamilyen préselt lemez volt (nem OSB) és annak volt hasonló szaga, de csak ha vizes volt, mondjuk felmosás után, mert alulról nem vizesedett.
Vagy...
Az előző tulajnak bejárkált az ivartalanítatlan kanmacskája és területet jelölgetett.
Ez nem pisi, hanem egy speciális, nagyon büdös maró anyag, nagyon sokára és nehezen tüntethető el, akárhogy mosod mondjuk az ajtófélfát.
Keresd meg a szag forrását, mert nem mindegy!
Vagy ami még talán lehet józan paraszti ésszel:
mivel régen szalmás trágyából is készült vályogtégla, ezért lehet hogy pont ez a ház abból, azon belül is ammóniás sz*ból készült, és fel, majd kiázott belőle és azt érzed.
3-as
Nem vagyok fiatal, egész életemet falun, vályogházban éltem le.
SOHA, SEHOL nem dolgoztak trágyás, húgyos szalmát a falba!
A falusi ember sem volt állat, még ha nem is palotában élt.
Vannak sajnos patkányok, ők is jelölhetnek? Meg amit írt is valaki, nálam is olyan furnérlemez szerü van letéve, bár nem vizes. Inkább az első variáció lehetséges. Lehetséges?
Köszi a válaszokat, és jöhet még, mert meg kell oldanom valahogy.
Alulról sem párásodhat az a furnérlemez?
Mert az tud nagyon büdös lenni, ahogy már más is írta.
Nem muszáj hinned nekem, de ha felszednéd a furnért, (ami az egész lakásban, még a köves helységekben is szaglik) utána betonoznál és ha kis pénzből gazdálkodsz, akkor famintás PVC-t tennél a szobákba, megszűnne minden problémád.
... és hogy minden vályogház vizes?
Elszomorítlak, de ez nem igaz!
Az enyém - és nagyon sokaké - csontszáraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!