Melyek a XIV. Kerület (Zugló) legjobb részei?
Egész Zugló elég jó szerintem, bár egyre inkább épül be, elveszti azt a falusias jellegét, ami volt korábban. Felütötte a fejét ott is a sznobizmus.
Közbiztonságilag néhány problémásabb része van; saját tapasztalataim alapján a Bosnyák tér környéke, a Telepes utca eleje, a Stadionokhoz közel eső része (Tábornok utca, Bíbor utca stb.), Szugló utca Kövér Lajos és Róna utca közti szakasza, illetve a zuglói vasútállomás közvetlen közelébe nem költöznék.
Én itt lakom Zuglóban, egyet értek az előzővel. A piac mögött és a Hungária körút környékén vannak lepukkant és nem túl bizalomgerjesztő részek.
Ami Zugló nagy problémája, hogy a környezet szinte alig fejlődik, sajnos a városvezetés 20 éve nem csinál semmit (rossz utak, elhanyagolt parkok, stb.) Közben pedig épülnek a nagy lakóparkok, és ezt a tömeget már nem tudják kezelni.
Hát én Örs,Boráros tér, meg a zuglói mc donalds közelébe nem költöznék.
Inkább az uzsoki korház fele mint Amerikai út és társai.
kimondottan elhanyagolt kerület lett belőle (leszámítva a kertes házas részeket, melyeknél vagy van állagmegóvás, vagy a kerülethez hasonlóan amortizálódnak). A kerületnek semmilyen helyi "öntudata" nem alakult ki, mindenki magával van elfoglalva alapvetően.
A légszennyezettség az m3-as és a lehajtók mentén az országos átlag többszöröse (aki ide vállal pl gyereket, az szerintem full kretén, igénytelen ember). Szerencsére nekünk sikerült elköltöznünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!