Hitelügyintéző tud kedvezőbb hitelkonstrukciót, mint amit a "mezei" ügyfélnek kínál a bank?
Figyelt kérdés
2017. júl. 10. 19:41
1/8 anonim válasza:
Az ügynök szerint igen. A valóságban nem.
2/8 anonim válasza:
Nem. Józan paraszti ésszel: a közvetítő jutalékért dolgozik. Ha te bemész egy pékségbe, és veszel egy kiló kenyeret közvetlenül a pékségtől, akkor azt ha egy közvetítőtől veszed, aki keresni akar rajta, és ő is onnan veszi, akkor olcsóbban kapod vagy drágábban?
3/8 anonim válasza:
A hitelügyintéző és a hitelbróker között van ám egy hangyányi különbség!
A hitelügyintéző a bankban intézi az ügyedet, a pult mögött ül, a hitelbróker pedig felkutatja az összes bank számodra legkedvezőbb konstrukcióját, aminek a jövedelmed és a körülményeid alapján megfelelsz.
Én hitelügyintéző vagyok és először nem is értettem a kérdésed, csak a válaszok alapján jöttem rá, hogy mit is akarsz.
4/8 anonim válasza:
Előző vagyok
Még csak annyit, hogy a hitelbróker jutalékát nem te fizeted, hanem a bank.
Neked a szolgáltatás ingyenes!
5/8 anonim válasza:
A legtöbb bankban van olyan plusz kedvezmény, amit csak kiemelt közvetítőn keresztül lehet elérni, tehát igen, egy megfelelő hitelközvetítőtől kaphatsz jobb ajánlatot, mint nélküle igyanabban a bankban.
6/8 anonim válasza:
08.27-es teljesen téves a logikád. Mivel az ügyfelet a közvetítő irányítja a bankhoz, a banknak bőved megéri így kedvezményt adni, mert a közvetítő miatt nincs ügyfélszerzési költsége és a közvetítő nélkül az se biztos, hogy az ügyfél egyáltalán bement volna az adott bankba. A nagy közvetítő cégek ügyfelei ezért kaphatnak egyedi kedvezményeket.
7/8 anonim válasza:
6-os, szerintem te eltévesztetted a "házszámot" :)
8:27-es vagyok, milyen logikám téves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!