Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Miért nincs érdeklődő a...

Miért nincs érdeklődő a lakásomra?

Figyelt kérdés
Ingatlan közvetítő iroda által van meghirdetve, a hölgy szerint teljesen reális az ár. A lakás panel, de normális állapotban van, fotókkal fent van a neten. Volt 2 komolytalan érdeklődő, de azóta semmi. 4 hónapja eladó, de semmi nem mozdul. Egyszer már engedtem az árából 300 ezret. Mit tegyek? Engedjek még, vagy várjak?

2017. júl. 10. 18:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
jó, de az ő hirdetését azért berakhatod ide... Amúgy ha 4 hónap alatt kemény 2 érdeklődőt hozott kizárólagos joggal, akkor szerintem már érdemes szerződést bontani.
2017. júl. 10. 22:58
 12/15 A kérdező kommentje:
Ha bontom a szerződést, akkor fizethetek a semmiért. Lehet, hogy magán úton hamarabb el tudnám adni a lakást, de addig nem hirdethetem máshol, amíg érvényes a szerződés. Amiben benne van, hogy bontás esetén is fizetnem kell a megállapodott díjat.
2017. júl. 11. 00:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az ingatlanos átvágott, te meg nem tudom hogy írhattál alá ilyen szerződést. Neki így mindegy eladja-e, szerintem nem is küzd vele, megvárja míg megunod és ugyanúgy megkapja a pénzét. De a hirdetést belinkelni tényleg nem ártana, sokan egyből megmondanák mi a gond.
2017. júl. 11. 08:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ingatlanos hirdeti, a személyazonosságod nem fog kiderülni, tedd be a linket és megmondjuk mi a prücök.

(Valóban az ingatlanosnak nem érdeke, hogy kapkodja magát, ha így is-úgy is megkapja a pénzét.)

2017. júl. 11. 08:36
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Hívj ingatlan értékbecslőt. Utána a dokumentumot - annak fotóját - a lakás értékéről tedd ki a hirdetésbe a többi fotó mellé. Ebből látni fogják az egyszerűbb lelkek hogy nem átverni akarod őket hanem reális árban adod. Az árat is aszerint állapítsd meg hogy mit mond az értékbecslő.

Az időpont se a legjobb. Mostanában nem pörög annyira az ingatlanpiac. Majd esetleg ősszel lesz egy kis újabb lendület.

2017. júl. 12. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!