Hogy mukodik a foglalozas? Azt mondta a vevő megveszi ügyvédi papírnak foglalozik ami 2 het. Es ha meggondolja magát? Nekem még telefonal a többi érdeklődő akik megnéznék. Hogy kérjék biztosítékot?
Két hetet simán lehet várni. Persze attól még mutathatod másoknak is. Gondolom, azért nem tolonganak ott naponta többen is.
Akár előleg, akár foglaló, azt mindig az ügyvéd által megírt szerződésben kell rendezni. És akkor nem lesz gond. Ott az ügyvéd el is mondja, hogy melyik mit jelent és kire nézve milyen kötelezettséggel jár.
Ha foglalót kérsz, akkor az nem jár vissza a vevőnek, ha az ő hibájából nem valósul meg az adásvétel, pl. meggondolja magát. Neked viszont kétszeresen kell visszafizetni, ha te gondolod meg magad.
Szóval szerintem még semmit ne csinálj. Ha két hét múlva jelentkezik, akkor menjetek ügyvédhez és ott kérjél valami biztosítok. Addig meg nyugodtan mutasd másnak is, ha jönne érdeklődő.
Nézd! A mai világban sajnos az sem igaz, amit kérdeznek az emberek.
Ha valaki komoly vevő, annál van némi kp. és azonnal lefoglalózza az ingatlant.
Az összes többi az csak MESEMONDÓ.
Nyugodtan mutasd meg másoknak is, és ne dőljél be minden jött-ment nézelődőnek.
Aki nyomban foglalót ad, avagy másnapra időpontot ad az ügyvédjénél, azt nevezzük mi "komoly vevőnek".
(A többi csak hazudozik és próbálkozik.)
Most mire vársz???
Leírtam, hogy aki fizet, az a VEVŐ!
Jól van akkor mutatom másnak is. Igazad van ha nem képes lerakni vagy utalni semmit akkor vessen magara. De masok hogy szoktak egyebként?
Hogy azonnal visz magaval valamennyit mint az alberleteknel vagy hogy?
Dehogy szoktak azonnal fizetni.
Csak ügyvéd előtt, szerződés alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!