Magyarországon hol találhatóak olyan ingatlanok amiket már nem lehet eladni? Melyik megyében van Magyarországon a legtöbb?
Bács-Kiskun megye déli részén rengeteg olyan község van ami kezd kihalni. Mivel az öregek sorra halnak ki, a fiatalok pedig már elköltöztek, mert a környéken nincsen munka, illetve szórakozásra lehetőség.
Például: Bácsszentgyörgy,Mátételke,Kunbaja,Mátételke,Homorúd,Bácsszőlős,Kéleshalom, és még rengeteg ilyen település van a megyében.
Déli és keleti hátártól 30 km-es körzetben a legtöbb falu ilyen - abszolút mélypont, háborús övezet, oda születni kell :)
5 évig ingatlannal kereskedtem, vettem örököstől házat 100.000 Ft-ért, mire kimentem, beköltöztek... környékbeliek tőlem lopták a villanyt... mire sikerült kirakni őket a szomszéd cserepeket árult a neten, persze, hogy a mi házunkról szedte le... Közben nőtt a gaz, gyűlt benne az odahordott szemét, jött a tél, vonóhoroggal kiszaggatták a tetőgerendákat, fa nyílászárókat, összedőlt a ház, és maradt egy romhalmaz... többe kerülne kitakarítani a telket, mint amennyit ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!