Magyarországon van 4 szobásnál nagyobb tégla vagy panelház? Mert sehol nem láttam. Csak érdekelne elméleti szinten.
Figyelt kérdés
Válaszokat köszönöm!:)2017. jún. 2. 17:11
1/9 A kérdező kommentje:
(nyilván a tégla alatt az emeletes tégla házat értem,nem a kertest)
2017. jún. 2. 17:12
2/9 anonim válasza:
Persze hogy van :D Még régebbi építésűből is. Itt a véárosban ahol élek még az ötvenes években épült téglaházak némelyikében is van 6 szoba+ "cselédszobás" lakás, az átkosban a pártnagykutyáknak utalták őket ki. És ez csak egy a számtalan példából. Nyilván nem ez az elterjedt a régi építésű paneloknál pláne, de ettől függetlenül azért akad szép számmal. Tégalalakás meg pláne. A pesti régi nagypolgári lakások között rengeteg sokszobás volt, sokat ezek közül később alakítottak több kisebbre. Panelből a 2, 2+fél, 1+2 fél a legelterjedtebbek szerintem, de a később épültek között található nagyobb is.
6/9 anonim válasza:
Panel nem igazán, de az előző századfordulós tégla házakban akad bőven nagypolgári lakás. Azokban tényleg a 6 szoba sem ritka.
7/9 anonim válasza:
Ha pl ingatlan.com oldalon keresőben 5+ szobára keresel több ezret talál. Panelre szűkítve 67-et. Tehát van bőven
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,bár ezeket akkor tudnám megvenni ha két anyám lenne,így is a 11. ker-es 3 szobasom belekerult 25-be:D
Ha nem látnám most el se bírnám képzelni hogy az első 3 kerületbe,akár egy másfél szobás is mennyi(van hogy 30-40 milla) azért ez durva:D
2017. jún. 2. 21:36
9/9 anonim válasza:
Létezik. Bár ha lenne ennyi pénzem és be tudnék lakni ennyi szobát, biztos nem lakást vennék, hanem kis telekkel körbevett házat, eszembe sem jutna akkora rezsit, közös költséget fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!