Hol érdemes jelenleg (Magyarországon) hazat venni? Mi szamit jo kornyeknek? Részletek lent.
"A másik válaszoló aki Mendét ajánlotta: hát ott meg konkrétan nincs semmi."
Ezt a megjegyzést én sem értem. Jól ismerem Mendét. Pláza, strand vagy kaszinó valóban nincsen, de aki csöndes életvitelre vágyik, annak teljesen megfelel. Van orvos, óvoda, iskola, könyvtár, művház, vannak programok, lehet kirándulni, van helyi buszjárat. Budapest közel van és könnyen megközelíthető vonattal. Az emberek is normálisak. Aki családdal költözik, annak mindenképpen ajánlom.
Igen, ilyen tök "alap" dolgok vannak. Azaz, nincs ott semmi.
Ilyenek még a legkisebb falucskában is vannak, nyugi :)
# 12
Nem, ezek nincsenek meg minden kisebb falucskában, így az emberek lakóhely választásakor komolyan mérlegelik, hogy megvannak-e ezek a lehetőségek, amiket felsoroltam.
De engem is érdekel, hogy mire gondolsz, minek kellene lennie egy településen. Ilyesmire gondolsz, hogy étterem, szórakozási lehetőség, sportolási lehetőség, bevásárlóközpont? Ilyenek kisebb településeken nincsenek, de autóval/vonattal Mendéről könnyen lehet a közeli városokba jutni, és a kérdező is olyan települést keres, ahonnan könnyen megközelíthető a város.
Erről a környékről amúgy én is választanám még Sülysápot, Gyömrőt, viszont az ingatlanárak itt is emelkedtek az elmúlt időszakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!