Mit tudnátok tanácsolni? Albérletben lakom és szeretnék saját lakáshoz jutni.1 milliò Ft tőkém van és havonta 120 ezer Ft részletfizetést tudnék vállalni. Hitelt nem kapok.
Figyelt kérdés
Budapest ès 15 km-és vonzàskörzete jöhet szóba. 2 gyermekem van. Indulàsnak elég lenne egy pici lakàs is.2017. jún. 26. 16:08
21/26 anonim válasza:
2 gyerekkel a hagyományos szocpolt még felveheted szerintem. HA létezik egyáltalán... Bár nem akkora összeg, de jelentősen több lesz az "önerőd", mint anélkül.
Amúgy pedig ha pont 120.000 amit tudsz törlesztésre költeni, akkor max. 60-70 körüli törlesztővel számolj. Nem kell ugyanabba a hibába esni, mint rengetegen anno...
22/26 anonim válasza:
szocpol nincs, csok van....De a kérdezőnek az felejtős. 1430000 amit 2 gyerekre kapna. 2,4 millióból az általa megfelelő körzetbe szerintem még garázst se kapna, pláne nem egy minimum 50m2-es kéglit.Banktól hitelt meg nem kap. A csok-nál meg nem működik a tulajdonosnak részletekbe fizetek akció
23/26 anonim válasza:
24/26 anonim válasza:
Előző vagyok
Bár lehet, hogy ez csak az új építésűre vonatkozik és a használtra csak 1,4 milliót adnak?
Meg kell érdeklődni pontosan!
25/26 anonim válasza:
igen újra 2,6 millió, használtra 1,43 millió...de nem hiszem,hogy a kedves ekkora önerővel új házat szeretne venni
26/26 anonim válasza:
Ha ennyid van, akkor - szomorú ugyan, de - ne akarj még saját lakást. Rakd félre a havi 120 ezret még 3-4 évig, majd utána vehetsz hitelre (+önerő).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!