Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Megsüllyedt a ház?

Megsüllyedt a ház?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2017. jún. 17. 19:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ennyiből nem lehet megmondani, de szerintem nem valószínű.

Nem tudjuk miből van a falazat.

Nem látjuk az egész épületet, lábazatot, födémet. HA komoly a süllyedés, ezeken mind van jele, nyílászárók környékén különösen.

Ezer + 1 éve nem volt kifestve.

Az is lehet, hogy volt egy kis mozgás (közel sem biztos, hogy nagy) az a fal meg lehet, hogy csak egy utólagos válaszfal, ami valószínűleg nincs bekötve a főfalba.

2017. jún. 17. 19:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon elhanyagolt ház, és ahogy az előző írta, többet kellene látni, hogy megtudjuk az okát. Gyakran a főútvonalak melletti házak szoktak így kinézni, amiket szétráztak a kamionok. De lehet ezer más oka is.
2017. jún. 17. 20:18
 3/11 A kérdező kommentje:
tégla,a falazata. lábazata terméskő.
2017. jún. 17. 21:04
 4/11 A kérdező kommentje:
a 2 szobán átmegy egy vékonyabb repedés, és a spejzben van kb 1cm es ami a képen látható.
2017. jún. 17. 21:06
 5/11 acelsziv ***** válasza:
100%
ezt statikus mondaná meg.
2017. jún. 17. 21:38
 6/11 anonim ***** válasza:

Acélszív! Ennyiből még a jóisten se tudja megmondani!

Első voltam, egy statikus.

2017. jún. 17. 22:33
 7/11 anonim ***** válasza:

A régi házunkat főútvonal mellett szétrázták a mélyépítők (csatorna miatt). Csak telekárban lehetett eladni, sokáig menteni próbálták, de a vége bontás lett.

Ilyen és hasonló repedések voltak, szélesebbek is.

2017. jún. 18. 01:01
 8/11 anonim ***** válasza:
Statikus vagyok de ebből sajnos nem tudom megállapítani. Egyáltalán nem biztos hogy megsüllyedt, más oka is lehet.
2017. jún. 18. 08:50
 9/11 anonim ***** válasza:
A legkönnyebben úgy lehetne erre választ kapni, ha tudnánk, hogy történt-e mostanában valami meghatározó domborzati változás a ház közvetlen környezetében. Pl a szomszéd betemetett egy feleslegesnek ítélt árkot, vagy hasonló.
2017. jún. 18. 10:07
 10/11 acelsziv ***** válasza:
100%
Bocs statikus srácok. Úgy értettem ki kellene hívni egy statikust aki a helyszínen véleményezné.
2017. jún. 18. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!