Hogy tettél szert saját otthonra?
Megköszönném, ha megosztanád velem, hogyan jutottál saját házhoz/lakáshoz. Akkor is érdekel, ha kaptad, örökölted, vetted.
Köszönöm szépen!
Vettem egy olcsó parasztházat viszonylag jó környéken, ahol nem volt kisebbség, azt elcseréltem egy megvásárolható budapesti önkormányzatira, azt megvettem bentlakóként kedvezményes áron és azt is részletre.
Hát így!
Nézegesd az önkormányzati pályázati kiírásokat, ha megfelelsz a feltételeknek, kapsz. (Budapest)
Jó ócskákra számíts, de van 4 fala, közművek és fedele.
Újítsd fel, ugródeszkának az induláshoz jó lesz.
18 évesen nevelőszüleim a születésem napján kiraktak otthonról.. ez előre sejthető volt, így volt félretett kőkemény 90.000ft-m...
villámgyorsan kerestem melót 3műszak gyár, aztán mentem munkásszállóra...
munkásszállón laklsz, akkor nem érdemes értékeket felhalmozni, mert úgyis mindent ellopnak, vettem egy laptopot, aztán azt hordtam magammal mindenhová... 19 éves koromra sikerült egy targoncásvizsgát csinállnom, azzal bemákoltam egy fémlerakónál egy jó melót, túlórákkal 1 műszakban 180 at kapok kézhez...
nos mivel a munkásszálló 30.000/hó, a kajámat meg 40 ből kihoztam, melóba meg bringával jártam, így 3 év alatt összespóroltam 2.5milliót, felvettem 1.5millió személyi kölcsönt, 3millióból vettem székesfehérvártól 15km-re egy régi parasztházat, a maradék 1millióból és a kezem munkájával kipofoztam...
Ebben mázli, hogy az igényeim eleve nem a modern építészet felé húznak, hanem a régi falusi felé, szóval fehér mészhabarcs falak kívül belül, egyszerű használtan szerzett hajópadló és taposó illetve a fürdő helységben egyelőre döngölt padló, de majd ott is taposó lesz nemsokára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!