Ha Amerikában vennék házat, akkor kint lehetne maradnom?
Kösz, hogy megmondóemberezel, na ezért rühellem a kinti magyarokat is pl. és messze kerülöm meg tagadom honnan jöttem. Igaz 10 éve járok ki rendszeresen és én vért izzadtam érte, hogy kikerüljek, nem illegálisan taknyoltam ki magamat, ezért bocs, ha nem vagyok tisztában a szaros kiskapukkal és megmondózok...
Abban biztos lehet bárki, hogy csőcselék munkával nem lesz sokkal jobb élete, mint otthon. Azt a fél milliót keresnek és jóvilág van dumát el lehet felejteni, mert hazugság.
#4 Gratulálok! Teljesen igazad van, a rendőrséget tényleg nem fogja érdekelni, hogy van háza vagy nincs, ugyanis a rendőrségnek köze nincsen az illető statusához. Az immigration az már más tészta, de ha ügyes akkor sosem kerül a látókörükbe.
Igazoltatás nincs. Ha van akkor sem buksz le a tévhitekkel ellentétben mivel mint az előbb írtam a rendőrségnek KÖZE NINCS a statusodhoz és ugye igazoltatni a rendőr szokott. De nem szokott max ha úgy vezetsz pl. részegen, hogy nem elég széles egy hatsávos autópálya, de ha nem hívod ki magad ellen a sorsot akkor minden további nélkül kint lehetsz, vehetsz autót házat telket bármit. A hülye magyaroknak meg ne hagyd, hogy visszahúzzanak ha menni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!