Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ha Amerikában vennék házat,...

Ha Amerikában vennék házat, akkor kint lehetne maradnom?

Figyelt kérdés
Tegyük fel,hogy kilátogatok az USA-ba turistavízummal,és megtetszik egy ház,és megveszem.Kint tudnék maradni valamilyen úton-módon?Ja,és a kint maradást legálisan gondolom.

2017. jún. 11. 09:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Öööö...Nem!
2017. jún. 11. 09:48
 2/15 A kérdező kommentje:
De miért?Ha vennék kint egy házat,akkor az az enyém.Nem lenne jogom abban a házban élni?Megvettem ls kész?Kidobtam az ablakon sok pénzt?!
2017. jún. 11. 09:55
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerzel munkát, utána zöldkártyát vagy kinti állampolgárságot, és akkor igen. Egyéb esetben pl. munkavállalói v. tanulói vízummal csak korlátozott ideig maradhatsz az országban legálisan.
2017. jún. 11. 10:14
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hogy kimész hétfőn, és veszel házat kedden, majd maradni akarsz az kizárt. Nem fogja érdekelni a rendőrséget hogy mid van kint ha haza kell toloncolni.
2017. jún. 11. 10:16
 5/15 A kérdező kommentje:
Akkor ez a lehetőség is kilőve :/
2017. jún. 11. 11:26
 6/15 anonim ***** válasza:
48%

Házat se tudsz venni a turista vízummal, úgyhogy ezt elbuktad már a házvásárlásnál.

Egyébként ha mégis sikerülne, utána ki se mozdulhatnál belőle életed végéig, mert az első igazoltatásnál lebuknál és dobnának haza.

A dél amerikaiakkal sokkal elnézőbbek őket megtűrik valamennyire, de európai embert kivágnak, mint a huzat.

Munkás vízummal tudsz ott maradni, de találnod kell egy munkahelyet aki nagyon szép írást tákol rólad, hogy miért is érdemes téged befogadni az országba... Amit nem egyszerű, ritka szakmák vagy hiányszakmák elsősorban. Ja igen és jól kell beszélned angolul, délieknél még elnézik a hablatyolást, másoknál nem.

2017. jún. 11. 16:43
 7/15 anonim ***** válasza:
54%

De igen tud venni házat... mégcsak vízum sekvkell hozzá... sőt mégcsak az országban sem kell tartózkodnia... ha van rá pénze akár otthonról is lebonyolíthatja az egész adásvételt...

Én is 3hónapos esta-val jöttem ki, aztán túltartózkodom már 6.éve...

Vagy ott van a székely vegan videovlogger ő is túltartózkodva tartózkodik az országban, ha úgy tetszik illegálisan, mégis a saját farmján él...

Jelenleg úgy jöhetsz ki legálisan,ha pl egy szakmához nagyon értesz, de az itt hiányszakma,szoktak kiírni pályázatokat rá,ha azt megnyered, akkor kijöhetsz munkáltatói vízummal...

Sokan tanulmányi vízummal jönnek,aztán elfelejtenek hazamenni...

Ha pl szeretsz rajzolni, festeni,esélyed lehet művész vízumra...

Vagy ha sportolsz és itteni egyesületbe csatlakoznál, kaphatsz sportvízumot...

Jelenleg legálisan itt tartózkodni nem nagyon tudsz, az emberek 90%-a a 3hónapos esta-val jön, aztán elfelejt hazamenni...

Ez azért rossz,mert így, ha egyszer hazamész, nem engednek vissza...

Így jelenleg túltartózkodva egyetlen járható út van jelenleg, az pedig a házasság.

Itt ha szerzel egy jó lánybarátot, rengetegen belemennek,hogy x összegért összeházasodnak...

De ismerek olyan pasit is aki azt kérte a magyar csajtól, hogy minden nap legyen otthon friss kaja, cserébe elvette feleségúl és kitartotta zöldkártyáig... ott meg ha az megvan,el lehet vállni...

Van mégegy mód, ezzel élnek a legkevesebben, ha eleve pároddal jössz ki és tartózkodtok túl, de csinálltok egy gyereket és itt születik meg.

Ekkor tény, ti illegális bevándorlók vagytok, de a gyerek állampolgár...

Relatív zökkenőmentesen dolgozhattok legálisan bizonyos államokban,pl new york... országon bellúl nyugodtan utazgathattok, pl nyaralhattok hawaii-n... aztán ha a gyerek betölti a 21-et, családegyesítés címszó alatt igényelheti a zöldkártyátokat...

De ha ezt tervezed és kijössz túltartózkodni, soha ne hallgass az okos megmondó emberekre... ezek is amiket leírtam lehet hogy 1-2 év múlva tök máshogy lesznek...

De mindig vannak bevándorlással foglalkozó ügyvédek,akik párszáz dollárért teljes felvilágosítást adnak minden kiskapuról ami éppen van...

Ne felejtsd el, ez az ország a bevándorlók országa, és jelenleg is az illegális bevándorlók végeznek minden alja munkát...

Becslések szerint New Yorkban 8millioan vagyunk illegálisan.

2017. jún. 11. 20:56
 8/15 anonim ***** válasza:
52%

És még ebben sincs igaza az előttem szóló megmondóembernek...

Vannak városok, pl New York, én itt élek, szóval erről tudok a legtöbbet...

Ha van állandó lakhelyed, van bankszámlád, vanvkereseted, amiről készítesz afóbevallást... igen illegálisként is lehet... akkpr igényelhetsz New York ID-t ami egy teljesen elfogadott helyi fényképes igazolvány... és nagy lofaxt igazoltatnak... egyedúl metróban van néha szúrópróba szerű igazoltatás,a terrpristák miatt, de pl ha van autód, mert lehet autód is... nekemvis van... ott nincs olyan, mint otzhon... itt nembigazoltatnak csak úgy... csak ha húlyeséget csinlállsz az úton...

Basszus taxikban ülnekvolyan emberek, akikvott a taxiban tanulzak meg vezetni :D előtte 1 héttel még kecskékre vigyáztak indiában...

Na jó nem, de ez egy helyi poén...

És haza sem toloncolnak senkit... csak azt aki összeakasztja a bajszát a rendőrökkel... basszus fele new yorkot kiüríthetnék...

2017. jún. 11. 21:04
 9/15 anonim ***** válasza:
52%
Bocsi, egyszerre pötyögtem meg vásárolgattam, elírásom van látom :)
2017. jún. 11. 21:06
 10/15 anonim ***** válasza:
53%
Ui.: lassan én os zöldkártyás leszek, nemrég jegyeztem el az állampolgár, mexikói asszonykámat. 7év után jó lesz már hazarepülni egy kicsit,az biztos, térden állva fogom megcsókolni az anyaföldet ha végre állhatok rajta.
2017. jún. 11. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!