Milyen mérete és hány szobája/felszereltsége lenne a megfelelő/az már nagyon jó kategóriában levő lakásotoknak?
Tudva azt, hogy miden kép csak hitellel és kevés önrésszel lehet megoldani a dolgot... de viszont ha vársz amíg összegyűjtöd az önrészre x összeget addig x/2 rész ki adsz albérletre...az akkor mar mehetne a részletbe. Programozóként nem szeretnétek városon kívül élni mert kvrua sok időbe kerül az út oda-vissza 1-1,5 óra (vagy több extrém esetben ami egyre gyakoribb) forgalomtól függően + 8 munka + 0,5-1 kajaszünet már 9,5-10,5 óra csak arra menne, hogy dolgozni járhass... akkor meg felmerül a kérdés mi a faxgépért dolgozol ? Egy jobb helyen csak 1 óra alatt lenne az oda vissza út (jó esetben 15 perc egy út de az utóbbi időben utaztam 30+ percet is a k. forgalom miatt).
De azt is figyelembe kell venni, ha megnősülsz akkor nem lesz jó egy mini apartman. Cserélni nem olyan könnyű főleg ha hitelre van. Min 10-15 év kell hogy vissza vitesd előbb mint 30 év, de 10-15 évtől valószínűbb, hogy előbb családod less. De viszont nem tudod mikor. De viszont az bérlésből elegetek van, a folyamatos költözködésből és keresgélésből is.
Szerintem 40 négyzetméter alatt túl kicsi max. egy személynek jó.
40 felett talán már jó egy párnak.
Láttam 48 három szobásat. konyha előszoba + , nappali szoba 14,9 négyzetméter. két 10 négyzetméter körüli háló , fürdőszoba .
50-52 ?
55 + ?
60 + ?
70 + ?
Hány hálószobás, lakást vásárolnátok ? Hány négyzetméter hasznos területtel (falak területe nincs benne).
? Lenen e benne átjáró szoba ? -amit alakítanotok
Milyen plusz helységek fontosak kamra ? falban szekrény ? másod fürdő/wc ? pince-i tóroló rész ? garázs /parkoló ?
Felindulásban milyen összegig mennétek el olyan lakásokkal amik felújításra szorulnak ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!