Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen mérete és hány szobája/...

Milyen mérete és hány szobája/felszereltsége lenne a megfelelő/az már nagyon jó kategóriában levő lakásotoknak?

Figyelt kérdés

Tudva azt, hogy miden kép csak hitellel és kevés önrésszel lehet megoldani a dolgot... de viszont ha vársz amíg összegyűjtöd az önrészre x összeget addig x/2 rész ki adsz albérletre...az akkor mar mehetne a részletbe. Programozóként nem szeretnétek városon kívül élni mert kvrua sok időbe kerül az út oda-vissza 1-1,5 óra (vagy több extrém esetben ami egyre gyakoribb) forgalomtól függően + 8 munka + 0,5-1 kajaszünet már 9,5-10,5 óra csak arra menne, hogy dolgozni járhass... akkor meg felmerül a kérdés mi a faxgépért dolgozol ? Egy jobb helyen csak 1 óra alatt lenne az oda vissza út (jó esetben 15 perc egy út de az utóbbi időben utaztam 30+ percet is a k. forgalom miatt).

De azt is figyelembe kell venni, ha megnősülsz akkor nem lesz jó egy mini apartman. Cserélni nem olyan könnyű főleg ha hitelre van. Min 10-15 év kell hogy vissza vitesd előbb mint 30 év, de 10-15 évtől valószínűbb, hogy előbb családod less. De viszont nem tudod mikor. De viszont az bérlésből elegetek van, a folyamatos költözködésből és keresgélésből is.

Szerintem 40 négyzetméter alatt túl kicsi max. egy személynek jó.

40 felett talán már jó egy párnak.

Láttam 48 három szobásat. konyha előszoba + , nappali szoba 14,9 négyzetméter. két 10 négyzetméter körüli háló , fürdőszoba .

50-52 ?

55 + ?

60 + ?

70 + ?

Hány hálószobás, lakást vásárolnátok ? Hány négyzetméter hasznos területtel (falak területe nincs benne).

? Lenen e benne átjáró szoba ? -amit alakítanotok

Milyen plusz helységek fontosak kamra ? falban szekrény ? másod fürdő/wc ? pince-i tóroló rész ? garázs /parkoló ?

Felindulásban milyen összegig mennétek el olyan lakásokkal amik felújításra szorulnak ?

2017. máj. 3. 12:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50-60 nm egy gyerekkel egy ideig elviselhető, de hosszútávon nem jó, ideális olyan 70-80 nm lenne. + minden egyes gyereknél még + 10-20 nm kellene, szóval 3 gyerekkel ez olyan 100-120 nm. Ez már teljesen élhető hosszútávon is szeretem, de én mondjuk a nagy ház híve vagyok, szóval szerintem minél több, annál jobb. :D Csak győzze valaki takarítani.
2017. máj. 4. 01:20
 12/13 A kérdező kommentje:
Hát mifelénk egy lakás 3x sorosába kerül egy ház városban... de soha nem tudod mikor húznak fel melléd egy tömbházat és árnyékolnak be mindkét oldalról. Hiába vagy külvárosba ott sem vagy biztonságban.:(
2017. máj. 4. 19:14
 13/13 A kérdező kommentje:
Ki nem állhatom az ingatlan ügynököket, egytől egyig mind sík hülye de meg próbálják neked be bizonyítani, hogy de vagy a hülye és nem értesz az árakhoz és meg próbálják rád mosni az olcsó szarjaikat, ... 25-35 négyzetméteres garzonokat 59,000 - 65000 euróért. Hogy pusztulna éhen mind.... sok ingyen élő kullancs... nélküle is meg találnám a hirdetést de az a baj miden lakást tulajdonost behálóznak, hogy náluk hirdessen..
2017. máj. 4. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!