Lakáshitel tulajdonos lehetek e?
Lakást szeretnénk vásárolni édesapámmal,ö lenne aki felveszi a hitelt,én pedig az adóstársa!
Azt szeretnénk hogy az én nevemen legyen a lakás de a hitel felvevö az nem én vagyok!
Megoldható?
Igen, megoldható, hogy Te legyél az 1/1-es tulajdonos és apukád legyen a hiteligénylő, de azért azt is kellene látnom, miért szeretnétek így, mi az oka ennek?
Neked egyáltalán nincs semmi jövedelmed?
Kevés az infó, de tapasztalataim szerint az a jó megoldás ilyen esetben, hogy te leszel a tulajdonos, te veszed fel a hitelt és a szülő csak jövedelem erősítő adóstárs.
Ekkor támogatott hitelre is jogosult leszel.
Ha írsz konkrétumokat, többet tudok segíteni.
Lehet így is, de csak piaci lakásvásárlási hitelt kaphatsz.
Valamit nem értek és valami nem stimmel. Kitől hallottad, hogy 7 hónapos munkaviszonnyal nem lehetsz adós egy lakáshitelben?
Alapesetben 3 hónapos munkaviszony szükséges egy lakáshitelhez, kivéve ha próbaidős vagy, vagy ha határozott a munkaszerződésed. Még az is probléma lehet, ha KP-s a béred, de van olyan bank, ahol ez sem gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!