Miért szeretne majdnem minden vevő részletfizetést kérni?
Hirdetek egy kisebb hazat falun alig 3.5 millioert.
Par honap alatt mar a 3. emailt kapom,hogy ,,ügyved altal" reszletben fizetne nekem. Mit kepzelnek ezek? Mi vagyok en? Az OTP?
Legutobbit mar majdnem leoltottam,azzal a szoveggel,hogy legyen szives befaradni a legkozelebbi bankba,kerjen hitelbiralatot,es akkor a banknak nyugodtan fizetheti a havi törlesztöt. Jaaaa,hogy akkor vissza is kell fizetni az utolso forintig a felvett összeget? Elnezest..
Ha a bank nem ad kölcsönt akkor en miert adnek? A ket szep szemedert? Raadasul sokkal kevesebb jogi lehetosegem van,ha ""esetleg"" megsem fizetnenek ki.Pl feluton nem csöngethetek be az uj tulajhoz,hogy ,,na,akkor mostantol az utca az uj otthonotok,mivel meg tartoztok x millio forinttal".
A mi kis falunkban működik az a dolog hogy részletre
veszi meg a fiatal h.pár a házat Juliska nénitől.
Ügyvéd előtt teljesen hivatalosan. Nem tudom miért ne tehetné meg legálisan ezt Jóska bácsi.
Ez a dolog amúgy azért történik meg mostanában,(hangsúlyozom nálunk a faluban de szerintem országosan is mondhatom,)mert sajnos olyan világ van hogy egy 20-30-40 éves ember,nem rohangál 3-4 millával a zsebében ,a bankok meg... hát azt hagyjuk :D Különben én is igy vettem házat és már ,ki is fizettem viszont autót már svájci frankra vettem gondolom kitalálta mindenki hogy azt még nem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!