Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Használják a parkolóállásomat....

Használják a parkolóállásomat. Hagyjam, vagy ne?

Figyelt kérdés
Most vettem egy lakást, amihez tartozik a társasház belső udvarán egy parkolóállás. Én nem használom, de az egyik lakó ott parkol. Hagyjam, vagy ne? Végülis az az enyém, benne volt a lakás árában. De ha azzal kezdem az itt tartózkodásomat, hogy kiírom, hogy "Saját parkoló, ne használd", akkor esetleg utálni fognak. Jószívűségből engedjem meg, hogy ott parkoljon, vagy kérjek érte pénzt? És ezt hogy tálaljam?

2017. ápr. 3. 18:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én bizony szólnék neki,hogy a lakáshoz tartozik.Legalább kérjem meg a használatára .Ennyi a minimum .

Kell mondani,hozzám is érkezhetnek bármikor autóval,szükségem lehet rá bármikor .

2017. ápr. 3. 18:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom eddig is használta, ő nem tudhat a tulajdonosváltásról. Menj oda, mutatkozz be, mint új tulaj és mondd hogy ez a hely a tiéd. Azt hogy te kiadod-e vagy sem az a te döntésed. Mármint hogy kérsz-e érte pénzt. Itt Bp- egy mélygarázs 15-20e ft havonta. Kinti hely az passz.
2017. ápr. 3. 19:41
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Valahogy furcsa. Hivatalosan a papírokon i rajta van a parkoló tuljdonjoga?
2017. ápr. 3. 21:01
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is így volt, azután lett nagy csodálkozás, amikor fel lett szerelve egy parkolásgátló.

A tulajdon, az TULAJDON!

2017. ápr. 4. 04:11
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk is bérleti díjat kérnek az ilyen beállókért, szóval nyugodtan szólj neki. Ha nem ért a szóból, szerelj fel parkolásgátlót.
2017. ápr. 4. 10:13
 6/13 anonim ***** válasza:
31%
A szüleimnél van ilyen, de ott nincs meg hivatalosan, hogy melyik lakáshoz melyik hely tartozik. Állandóan kekeckednek az "öregek", autótlanok, ha valaki két kocsival áll be. Hozzáteszem bőven van hely, mindig szabad vagy 5-6 hely, de inkább több. Ha úgysem használod szerintem hagyd, ha használnád, szólj.
2017. ápr. 4. 12:35
 7/13 anonim ***** válasza:
68%
Kérj érte valami baráti bérleti díjat.
2017. ápr. 4. 18:41
 8/13 anonim ***** válasza:

"Én nem használom, de az egyik lakó ott parkol"

El fogja birtokolni, ha nem tisztázod vele NAGYON SÜRGŐSEN!!

Bocs, de ha pl. nem használod éppen a SAJÁT TULAJDONÚ WC-det, akkor mások is odajárhatnak sza rni??!!

2017. ápr. 5. 04:57
 9/13 A kérdező kommentje:
De egy parkolásgátló nagyon drága, használtan is több ezer forint, plusz még fel kell szereltetni. Nem tudtok valami másik megoldást, hogy mire tegyem ki a táblát a felirattal, hogy: "Saját parkoló". Van nekem egy ilyen kis rekeszem, ha azt kitenném a közepébe és arra ragasztanám a feliratot? Szerintetek?
2017. ápr. 5. 07:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

A megbeszélés a szomszéddal ingyen van. Félsz tőle, vagy mi? Nem akarsz konfrontálódni? Akkor folytatni fogja a pofátlanságot.

Most vettél lakást, de a párezer forintos parkolásgátló az már nem fér bele?

2017. ápr. 5. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!