165m2 a jelenlegi, 3 gyerek van.A nagyot pártoltam mert nagycsaládot akartunk,de túl nagyot nem szerettem volna soha, amikor a gyerekek kirepülnek akkor egy kicsi lesz a tökéletes :D
2017. márc. 16. 15:34
2/13 anonim válasza:
Nagy ház, tágas terek, világos falak, gyönyörű kert.
2017. márc. 16. 15:44
3/13 anonim válasza:
Inkább a kisebb, fenntartható ház.
Persze bizonyos keretek között.
Férjen el minden, de ne legyenek fölösleges, kihasználatlan helységek, terek.
A kihasználatlan terek fűtését, fenntartását pazarlásnak tartom.
2017. márc. 16. 16:33
4/13 anonim válasza:
Inkább nagy ház. Pince legyen, de a tetőtér annyira nem izgat.
Kert egy kis 10-20 négyzetméteres nekem bőven elég, de az udvar legyen nagy(sátor, bogrács, esetleg medence(felfújható).
Ez a terv aztán majd kiderül hogy alakul az élet, bár jó szakon vagyok és értem is a dolgom szóval magas fizetésre számítok amivel megoldható.
2017. márc. 16. 16:53
5/13 anonim válasza:
Mármint 50-60 nm nem 10-20 a kert
2017. márc. 16. 16:55
6/13 anonim válasza:
120nm sztem ideális.
2017. márc. 16. 18:02
7/13 anonim válasza:
Minél nagyobb annál jobb.
Jó, persze akkor sokat kell takarítani, de szerintem minden pénzt megér, ha a család minden tagjának van külön normális méretű privát szférája, és ha nem kell azon aggódni, hogy áthallatszódnak-e különféle hangok a többi szobába.
2017. márc. 16. 23:04
8/13 anonim válasza:
"pont jó" párti vagyok. Átlagos, 4 fős családnak 80-120 m2-nél nagyobb ház szerintem nem kell. pénztől függetlenül sem. mert akkor inkább másra költeném a pénzt. ha lenne, se akarnék otthoni medencét, konditermet, billiérdasztalt, kutyafülét. inkább helyette költenék utazásra, vagy elmennék olyan helyre ahol ezek megtalálhatóak, ha van rá igényem.
2017. márc. 17. 12:09
9/13 anonim válasza:
8. ha nem számít a pénz, azt azt jelenti hogy nem kell választani utazás helyett. nekünk van medencénk és nagyon jó.
2017. márc. 17. 12:15
10/13 anonim válasza:
De nem is választás miatt írtam, hanem egyszerűen akkor sem kellene nagyobb. Nem úgy működöm mint az emberek többsége, hogy mindenki mindent birtokolni akar. Inkább igénybe venném azt a szolgáltatást ott ahol épp kedvem van. Hodályt se akarnék otthonomnak, mert az is tud kényelmetlen lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!