Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Tapasztalatokat kérnék. Egyik...

Tapasztalatokat kérnék. Egyik varosbol másikba költözni megvisel? És a gyerekeket?

Figyelt kérdés

80 kmrel koltöznénk kell,ott talàltunk megfelelő hàzat,tudom hogyott jobb lenne a csalàdomnak,de félek azért!

3 gyerekkel aki ovisok,ùj oviba ùj kozegbe nehéz lehet?

Ha bele gondolok ilyen elveszett érzésem lesz!

2017. jan. 15. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekek hamar feltalálják magukat új közegben, a kezdeti idegenkedés után.

Ugyanaz a helyzet, mint amikor először mentek óvodába, sőt, ez már ismerős érzés nekik, ha nem mentálisan betegek.

Nem szabad félni a változástól - főleg neked nem! - különösen, ha az minőségi javulást hoz az életetekbe.

Az óvodáskorú gyerekek miatt feltételezem, hogy fiatalok vagytok, még az is lehet, hogy nem ez lesz a végállomás nektek sem, az életetek során.

Inkább örülj és pozitív érzésekkel készülj a jobb életre!

2017. jan. 15. 12:19
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szèpen!

A gyerekek egészségesek!

Én 28 éves vagyok a férjem 33.ùgyhogy fiatalol vagyunk!es igazad van!!!

Köszönöm!

2017. jan. 15. 12:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is aggódtam 2 ovissal és egy iskolással, pláne,hogy év közbe váltottunk.A gyerekek pillanatok alatt beilleszkedtek,nekünk kicsit tovább tartott megszokni a dolgokat
2017. jan. 15. 12:46
 4/5 A kérdező kommentje:

És nektek mi okozott gondott?

Szomszédok?

Vahy az hogy szószerint senkit nem ismertetek?!

Köszönöm a vàlaszt.

2017. jan. 15. 13:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Részletkérdés. Ezen már ne agyalj! Éldd az életed.
2017. jan. 16. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!