Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Belemenjek-e házrész-vásárlásb...

Belemenjek-e házrész-vásárlásba, ha másra nincs pénzem?

Figyelt kérdés
Gondolom vannak buktatói egy házrész-vásárlásnak, ezzel már tisztában vagyok. Lenne egy lehetőség, bár még csak a jövő héten nézem meg a házat személyesen, de kecsegtető az ára. Állítólag normális emberek laknak ott. Én is egy szimpatikus, nem problémázó, jóindulatú, rendes, becsületes nő vagyok, szerintem a párommal se lenne probléma. Mindent meg lehet velünk beszélni és kompromisszum-készek vagyunk. Rendesen fizetjük a költségeket is. Ha másik házat vagy lakást vennénk, ahhoz hitelt kellene felvenni és nincs csak 4 millióm az örökségemből, hitelt se biztos, hogy adnak. Szerintem az embernek a lehetőségeihez kell igazítania a céljait és nem fordítva. Mi a véleményetek?
2016. dec. 31. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
"de kecsegtető az ára" nem véletlenül az
2016. dec. 31. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Helyetted nem dönthetünk, de én soha nem vennék, akkor sem, ha másra sem lenne pénzem.
2016. dec. 31. 20:30
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Sok sikert hozzá....ha agyon ütnének akkor se tennék bele pénzt.

Ilyenbe max albérletbe mennék, mert úgy egy pillanatig se okozna gondot 1 hónap után lelépni.

2016. dec. 31. 21:30
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Erre csak annyit mondok, hogy ismerősömék úgy jártak, hogy vettek egy házrészt, rendes emberek laktak ott. Kb 1 hónap után a rendes emberek kiadták cigányoknak a házrészt és odaköltözött 5. Ismerősömnek meg jönniük kellett, mert idegileg nem bírták már. És mit tud tenni? Semmit.
2017. jan. 1. 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Se osztott, se osztatlan házat vagy telket nem szabad megvenni, csak ha szereted az állandó zavarást, a zajt, a betörést és a bíróságra járkálást.

Mi három éve csak ilyeneket vagy nagyon rosszakat találtunk hónapokig, de végül sikerült az interneten olyat találni, ami nem házrész, önálló ház és hitelesek akarták gyorsan eladni, kizárólag készpénzért. Megvettük, nem is bántuk meg.

2017. jan. 1. 23:32
 6/7 Szeder Katalin válasza:
Szerintem az 5-ösnek van igaza, ne menj bele a házrész ügybe!
2017. jún. 18. 18:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Vegyél kisebbet, de kizárólag a tied legyen, felújítod magadnak (nem fontos egyszerre mindent) és oda költözz be.
2017. jún. 23. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!