Ti lecsaptatok/lecsapnátok a tökéletes telekre, vagy hagynátok elúszni?
Elég komoly igényeim vannak a jövendőbeli otthonunk elhelyezkedésével kapcsolatban, eddig hiába nézelődtem, még sosem találtam olyan helyet, ami minden kritériumnak megfelelt volna.
Tegnap belebotlottam végre. Bár kicsit kisebb telek, mint amit szerettem volna, minden stimmel, és gyönyörű a panoráma, az ára pedig kifejezetten vállalható.
Fél millióval lenne drágább, mint amit jelenleg ki tudunk fizetni, hitelt kellene hozzá felvennünk.
A férjem úgy gondolja, hogy sokkal jobb, ha magunk gyűjtjük össze ezt a pénzt, és egyébként is legyek türelemmel, még 3 évig fut egy hitele, majd ha az lejár, akkor elkezdhetek nézelődni, addig minek, úgysem tudunk építkezni...
Nyilván igaza van, én sem szívesen halmozom a tartozásokat, de még egy ilyen telket nem fogok találni.
Nincsen rajta semmi, békésen elálldogál a helyén, míg vissza nem fizetjük azt a kölcsönt, jó tervezéssel közben még ez is le fog járni, és legalább többet fel tudunk venni az építkezéshez, mert mindenféle segítség híján sajnos ahhoz is fog kelleni.
Minden további nélkül be tudjuk vállalni a plusz törlesztőrészletet, szóval még ez sem lehet gond.
Ti mit tennétek a helyemben? Ragaszkodnátok ehhez a telekhez?
Na igen, panorámás, luxuskörnyék, amely telekre palotát kell építeni, rázni a rongyot a szomszédok és a rokonok előtt?!
Belegondoltál egyáltalán abba, mit jelent egy hitel mellé még egy? És ha a rezsi viszi el minden pénzeteket? A 200 m2-es hodály kívűl-belül csicsás, de nincs pénzetek kajára? Vagy a kocsi télen egyáltalán nem tud oda felmenni, csak a terepjáró?
Szállítsd le az igényeidet, beszéljétek meg a férjeddel, ne akard utánozni a tv-ben látható celebeket.
"Minden reggeli kávémat a kertben vagy a télikertben fogom eltölteni, és nem mindegy, hogy mit bámulok közben :) "
Igen. Mi is ezt hittük.De hidd el hogy nem ez lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!