Használt háznál a gázszolgáltatónál nyilván van tartva milyen gázkazán van beépítve?
Figyelt kérdés
Egy kb 15 éves rendszer van az ingatlanban.A tulajdonosnál nincs semmilyen irat róla.Honnan lehet meggyőződni így arról,hogy jelenleg ugyan az a gázkazán működik mint amit engedélyeztek annó?Mert gondolom terv az 15 éve is kellett hozzá.2016. dec. 18. 14:22
2/7 xswerdy válasza:
Amúgy ha csak a kazánt cserélik (a csövezés nem változik, és a készülék fő paraméterei is azonosak), akkor nem kell új engedély, csak bejelentés. De annak is nyoma van a gázműveknél.
3/7 A kérdező kommentje:
Ma bent jártam az ügyfél-szolgálaton.Ott nem tudtak semmit meg mondani.....
2016. dec. 19. 13:39
4/7 xswerdy válasza:
Azért biztos meg lehet találni valahol az irattárban a papírokat, de tényleg nem tudm, hogyan lehet kikérni. De az ügyfélszolgálatnak tudnia kellene, még ha nem is tudja azonnal a fiókból előkapni a terveket.
Amúgy nekem még soha eszembe nem jutott kikérni egy lakás gáztervét, ha lakást vettem. Valami gyanús, hogy nem szabályos?
5/7 anonim válasza:
Tudod hol tartják nyílván a kazánodat?
A kéményseprőknél.
6/7 anonim válasza:
Nálunk a kéményseprő problémázott, hogy dehát itt egy 25 éves FÉG csodának kéne állnia! Szóval ők tudják, de nagyon sokan nem jelentik be a cserét (mi sem, hamu a fejünkre...).
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! :-)
2016. dec. 20. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!