Vennétek 40 éves házat, amit 15 éve felújítottak? (hőszigetelés, elektromos hálózat csere, gázkazán bekötése, burkolatok cseréje) Mennyire megbízhatóak a régi házak? (tégla építésű)
A 40 éves az règi? Ami raadadul fel is lett ujitva?
Ha jo állapotú van akkor siman.
Nekem a nem vennék mert régi az a 80-100 éves omladozó ház kategoria.
Simán! Ha egyébként nincs nagyobb hibája (rossz alapzat miatt repedező falak, felújításra szoruló tető, elavult nyílászárók, ilyesmik) akkor teljesen jó! Ha jó áron adják, akkor pedig akár a tetőfelújítás, ablakcsere is bevállalható.
Ha a ház statikailag nem megfelelő (süllyedő alap pl.) vagy a rossz talaj felőli vízszigetelés miatt nedvesedne, annak 40 éves korára már jól látható jelei lennének. Ha semmi ilyesmiről nincs szó, akkor bátran belevághatsz! Mi is hasonlóan felújított régi téglaházat vettünk (60 éves!), és nem bántuk meg szerencsére. Olyan árban volt, hogy futotta sok egyéb, szánk íze szerinti modernizálásra is.
Látni kellene. Én vennék 50 évest felújítás nélkül is.
Viszont egy 15 éve felújított az pont olyan, hogy vagy megfelel az igényeknek, vagy nem.
Én egy 25 évest vettem, de az már nem felelt meg. Totál felújítottam. Mondjuk az első percben láttam, hogy ami nem tetszik és mik az igények, és milyenek az árak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!